Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też niebawem będę kontrolować TSH i jak patrzę na moje problemy z włosami to chyba dawka będzie zwiększona.Nosz kurcze! Ja nigdy w swojej ciąży nie zejdę z TSH poniżej 2.0 tak jak marzy mój gin. Właśnie dostałam wyniki 2.44. I znów będzie mi kazał zwiększać dawkę u Endo. Cóż, wszystko dla Fistaszka <3 Ciekawe ile bym miała bez tych leków. Aż mnie przeraża ta myśl...
Dla Maleństwa wszystko!Nosz kurcze! Ja nigdy w swojej ciąży nie zejdę z TSH poniżej 2.0 tak jak marzy mój gin. Właśnie dostałam wyniki 2.44. I znów będzie mi kazał zwiększać dawkę u Endo. Cóż, wszystko dla Fistaszka <3 Ciekawe ile bym miała bez tych leków. Aż mnie przeraża ta myśl...
Ja też niebawem będę kontrolować TSH i jak patrzę na moje problemy z włosami to chyba dawka będzie zwiększona.
A Ty masz problem z włosami? Mi okrutnie wypadają.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na ostatnim badaniu było w okolicy 3,4.Allime, w pierwszej ciąży wypadały mi na potęgę. Cała szczotka pełna włosów za każdym czesaniem, nie wspominając o wypadających kępach podczas mycia - wtedy byłam w okolicy TSH = 3.24. W tej jest dużo lepiej. Wiadomo, też coś tam wypadają. Na szczęście nie w takich ilościach jak wtedy.![]()
U mnie na ostatnim badaniu było w okolicy 3,4.
Stąd pewnie te giga problemy z włosami. Mam nadzieję, że kilka włosów do końca ciąży mi zostanie
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja TSH mam w normie, a włosy lecą i tak (przed ciąża też)
Podłączam się. Mam to samoJa TSH mam w normie, a włosy lecą i tak (przed ciąża też)
Podłączam się. Mam to samo
Podejrzewam że to dlatego że włosy się wymieniają jedne wypadają nowe rosną....Bo wyniki wszelkie mam idealne...