reklama
Zinc
Fanka BB :)
Moj tez od wczoraj maruda, ze chyba cos go bierze. Juz mu zapowiedzialam ze jak bedzie sie zle czul to zmiana lozka go czeka. A wtedy cale 2x2 moje :d i 4 kotow,.chyba ze choc polowa towarzystwa za mezem pojdzie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Słuchajcie co z tymi facetami?! - mój od 2 dni przeziębiony, a dzisiaj to ma najgorzej, kupiłam mu furę leków... w nocy prycha i smarka
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja piję dwie kawy na dzień z mlekiem. Nie umiem bez nich funkcjonować. W pierwszej ciąży też tak pilamJa też kociara jestem pełną gębą![]()
Dziś zaczynała mnie boleć głowa, więc zrobiłam sobie swoją pierwszą kawkę w ciąży. Leciutką i małą, ale pomogła. Myślę, że raz na kilka tygodni taka lekka kawa nie zaszkodzi..
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Wow, musze i ja wyciagnac swoje narzedzia, z tym ze ja wole haftowac. Ale obiecalam sobie.ze jak bede w ciazy to sliczne kocyki na szydelku dzieciom porobie.Ja siedze w domu przez ucho, ale szydełkowanie leci pełną parą [emoji28]![]()
M@gda
Moderatorka
Nie masz go gdzie ulokowac? Albo siebie? Nie masz jak na kilka dni do rodzicow pojechac?Mój mąż wyszedł od lekarza. Zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, zapalenie gardła, antybiotyk na 10 dni.![]()
Piękne cuda [emoji7] ja trochę potrafię i szydełkowe i szyć na maszynie ale mnie to nie ciągnie bo to zbyt monotonne. Moja s.p. babcia robiła cuda na szydełku [emoji7] jeszcze mam skarpetki białe które zrobiła Marcelinie
będą w sam raz na zimę dla kropka

reklama