Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj tez od wczoraj maruda, ze chyba cos go bierze. Juz mu zapowiedzialam ze jak bedzie sie zle czul to zmiana lozka go czeka. A wtedy cale 2x2 moje :d i 4 kotow,.chyba ze choc polowa towarzystwa za mezem pojdzie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja piję dwie kawy na dzień z mlekiem. Nie umiem bez nich funkcjonować. W pierwszej ciąży też tak pilamJa też kociara jestem pełną gębą![]()
Dziś zaczynała mnie boleć głowa, więc zrobiłam sobie swoją pierwszą kawkę w ciąży. Leciutką i małą, ale pomogła. Myślę, że raz na kilka tygodni taka lekka kawa nie zaszkodzi..
Wow, musze i ja wyciagnac swoje narzedzia, z tym ze ja wole haftowac. Ale obiecalam sobie.ze jak bede w ciazy to sliczne kocyki na szydelku dzieciom porobie.Ja siedze w domu przez ucho, ale szydełkowanie leci pełną parą [emoji28]![]()
Nie masz go gdzie ulokowac? Albo siebie? Nie masz jak na kilka dni do rodzicow pojechac?Mój mąż wyszedł od lekarza. Zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, zapalenie gardła, antybiotyk na 10 dni.![]()