Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja mam bialego, czarnego i 2 szarobure. Nienplanowalam tyle, ale np. Bialy w grudniu sam.sie wprowadzil. Szukalam jego domu ale nic, ani ogloszenia papierowe, ani internetowe, nawet chipa nie mial, wiec.zostal. Tylko ja mam prawie 200m2 domu z duzym ogrodkiem. Kazdy moze miec swoj pokoj: ja, maz i kazdy kot :dSłuchajcie co z tymi facetami?! - mój od 2 dni przeziębiony, a dzisiaj to ma najgorzej, kupiłam mu furę leków... w nocy prycha i smarkana szczęście odpukać mnie nic nie bierze, ale się boję... mamy małe mieszkanie i tylko jedno łóżko. No i dwa koty jeszcze z nami są - biała kitka i czarny kocur
![]()
Ja sie boje zwyklych, ale.tez w zeszlym roku kupilam w.pelni.dzialajaca maszyne na pedal, stakiego niemal wiekowego pfaffa.A ja w zeszłym roku kupiłam sobie wymarzoną maszynę do szycia i mam nadzieję, że się nauczę w końcu!![]()
O kurcze... wygoń go do drugiego pokoju. Miłość miłościąMój mąż wyszedł od lekarza. Zapalenie oskrzeli, zapalenie zatok, zapalenie gardła, antybiotyk na 10 dni.![]()
I ja mam bialego, czarnego i 2 szarobure. Nienplanowalam tyle, ale np. Bialy w grudniu sam.sie wprowadzil. Szukalam jego domu ale nic, ani ogloszenia papierowe, ani internetowe, nawet chipa nie mial, wiec.zostal. Tylko ja mam prawie 200m2 domu z duzym ogrodkiem. Kazdy moze miec swoj pokoj: ja, maz i kazdy kot :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam. Ja bardzo bym chciala.sie nauczyc ale sie boje. Zawsze jak dojezdzalam zw szwem.do stopki to staralam sie.uciec palcami i mi.zygzali wychodzily....Pracowałam rok w zakładzie krawieckim ale jakoś mnie nie ciągnie żeby w domu szyc
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie są najlepsze. Moja mama ze 3 lata temu właśnie wymieniła taką wiekową na nową i śliczną. Już się popsuła...Ja sie boje zwyklych, ale.tez w zeszlym roku kupilam w.pelni.dzialajaca maszyne na pedal, stakiego niemal wiekowego pfaffa.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko zależy od ciśnieniaLubię czytać i słuchać Nikole z mamaginekolog, mówiła o wielu aspektach ciąży i między innymi, że żadne badania nie wskazują na zły wpływ kawy na ciążę. To raczej mit że nie wolno i myślę , że można spokojnie wypić sobie kawę jeśli ktoś lubi. Ja lubię![]()