Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robię dokładnie tak samo. Miliard małych posiłków. No nie licząc tej pizzy. Chociaż... Zjadłam ją na 3 razy ^^ Najgorsze dziś jest to że co zjem to znów jestem głodna. I tak cały dzień coś żułam jak kózka@Eraja mi ostatnio też włączył się taki gastro-smok. Mogę jeść cały dzień...co prawda żołądek wymusza małe porcje bo jak przy dużo zjem, momentalnie mnie mdli, ale fakt jest taki że wreszcie przybrałam pierwszy kilogram![]()
Aaaaa!!! GRATULUJĘ!!!! Ależ się cieszęWszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
To prawda, ja uwielbiam chodzić na festiwal pizzy, ale wtedy przesadzam z ilościąPizza Hut. Duża na grubym cieście. Aczkolwiek ich duża jest stosunkowo mała![]()
Lecę na kwestie smaku szukać pizzy@eklerkaa gratuluję udanej wizyty. Cudjie ze wszystko dobrze :*
Nie mogę czytać o jedzeniu. ....bo jestem tak przejedzona, że nic w siebie nie zmieszczę
A jesli chodzi o pizzę lubię domowa.....robię z przepisu na pizzę hiszpańska z kwestii i zawsze cudowne wychodzą :-)
ja 14 lipca wyjeżdżamDziewczyny z Bielska ☺ co powiecie na spotkanie po 10 lipca ? ☺ mam kilka spraw do załatwienia w BB
O widzisz? MówiłamMam wyniki i sa super. Nie mam anemii hemoglobina lepsza niż przed ciążą bo 12,8. Tsh idealne mocz też. Także wszystko super
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom