Ze mnie się mój S. ostatnio śmiał, jak chciałam budzik na 6:30 nastawiać, że po co mi skoro u mnie o tej porze już dzień w najlepsze.@Mikado93 z tym wstawaniem o 5 i późniejszym zgonem mam dokładnie tak samo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze mnie się mój S. ostatnio śmiał, jak chciałam budzik na 6:30 nastawiać, że po co mi skoro u mnie o tej porze już dzień w najlepsze.@Mikado93 z tym wstawaniem o 5 i późniejszym zgonem mam dokładnie tak samo![]()
To świetnie ☺ jakąś propozycja miejsca ? mam nadzieje ze reszta bielszczanek się dołączy ☺to mozemy coś zorganizować!
Pewnie będą upały to może gdzieś wyskoczymy posiedzieć na lody/gofry albo coś zjeść ? Jeśli na lody proponuję sferę a jeśli coś zjeść to sarni stokTo świetnie ☺ jakąś propozycja miejsca ? mam nadzieje ze reszta bielszczanek się dołączy ☺
może być to ale nie musi .. ciężko stwierdzić :/ Ja teraz już nie kiedy czuje takie nawet pukanie ale np dziś od rana nic kompletnie nie czujePytanie do tych co czują już ruchy.
Dzisiaj czułam takie jakby trzepotanie w jednym miejscu,trwało to chwilke. Czy to są ruchy??. To moja trzecia ciaza ale już nie pamiętam jak to bylo.
Parę dni temu czułam kilka razy takie pukniecie. Ale dzisiaj wogole inaczej i to wtedy gdy położyłam się na boku ż podkurczonymi nogami.może być to ale nie musi .. ciężko stwierdzić :/ Ja teraz już nie kiedy czuje takie nawet pukanie ale np dziś od rana nic kompletnie nie czuje
Ja niestety będę uziemiona bo Mi ma drugie zmiany, a ja siedzę z Nadią.to mozemy coś zorganizować!
Lody jak nabardziej wchodzą w grę ☺ zobaczymy o której godzinie się spotkamy bo jedzonko tez brzmi dobrze ☺Pewnie będą upały to może gdzieś wyskoczymy posiedzieć na lody/gofry albo coś zjeść ? Jeśli na lody proponuję sferę a jeśli coś zjeść to sarni stok![]()
To może przyjechać po Was ? ☺Ja niestety będę uziemiona bo Mi ma drugie zmiany, a ja siedzę z Nadią.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom