Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuj to siemie z miodem wypić. Albo mlekiem zalać a nie wodą. Może będzie troszkę prościej. Ja się tego tyle opiłam w swoim czasie że ten gilowaty wytwór na mnie nie robi większego wrażenia. Ale faktycznie na początku mi to cofało, hihihi ^^Jeju, ta pogoda daje mi się strasznie we znaki [emoji53] o 18 byłam już tak wypompowana, że padłam spać. Trochę pogrzmiało, lunął deszcz, powietrze jakby znośniejsze, całkiem dobrze mi się spało [emoji6]. Ale obudziła mnie taka potworna zgaga! Już nie mam pomysłu co na to zaradzić [emoji53] migdały i mleko niewiele pomogły [emoji53] zastanawiam się nad wypiciem herbaty miętowej (choć zdania w internecie na temat jej wpływu na zgagę są podzielone..) i jak to mi nie pomoże to chyba pozostanie mi tylko siemię lniane z domowych sposobów. Ale nie wiem jak ja to przełknę..
Co do kłótni z facetami to mam nadzieję, że to chwilowy wyrzut hormonów im się rzucił na głowę i szybko się zreflektują co robią nie tak. I że się poprawią nie denerwując już Was do końca ciąży [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma za co :-) Z tymi ubrankami to dobrze chociaż trochę mieć na start tych 62, bo nigdy nie wiadomo jak dziecko szybko urośnie, lub jak długie będzie po porodzie.Rossiczka dziękuję za listę! [emoji4] dla mnie to kompletnie czarna magia na razie... Jestem w szoku, że aż tyle tego potrzeba mieć już na początku [emoji33]
Dołączam do dziewczyn które są właśnie po kłótni że swoją drugą połową... [emoji20] u nas to on ma wybuchowy charakter. Mam wrażenie że ostatnio wszystkim go denerwuję, a dzisiaj to już wybuchł na maksa... Zaczęło się oczywiście od jakiejś pierdoły a potem już się nie mógł powstrzymać i mi tyle nawrzucał w złości, że szkoda gadać, jakbym była najgorszą egoistką, a moim zdaniem absolutnie tak nie jest. Jak wpada w taki stan złości to nic nie mogę zrobić. Pojechał wkurwiony do pracowni (bo mamy swoją pracownię artystyczną) a ja przepłakałam chyba z 2h. Wcześniej zamówiłam nam pizzę, w rezultacie zjadłam sama 2 kawałki.
Załamka z tymi chłopami... Dostają jakiegoś świra w czasie ciąży!... Już od niejednej koleżanki słyszałam, że to jeden z najtrudniejszych okresów dla związku. A przecież powinno być dokładnie odwrotnie...