Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno będzie super. Trzymam kciuki[emoji9] [emoji9]Ja już dzisiaj na nogach i powoli szykuje się do lekarza.Mam nadziej,że wszystko jest ok bo coś stres mnie łapie.Pogoda dzisiaj u nas paskudna.Wieje jak cholera i tak szaro i ponuro.
Powodzenia dla wszystkich wizytującychTrzymam kciuki
![]()
Będzie dobrze. Kciuki mocno zaciśnięte[emoji1] [emoji7]Hej dziewczynki
Ja zaraz wychodzę do lekarza aż troszkę stresu mam i dziwne obawy czy USG będzie hmm bo bym też już chciała wiedzieć co tam siedzi u mnie brzuchu aby w ciemno już nie kupować i jeszcze do tego dziś musze jechać do pracy L4 im zawieść i kilka spraw załatwić aż mi się tam nie chce jechać i patrzeć na te fałszywe gęby ehh
Dziś mój mąż wraca z delegacji i ma nadzieje że pomoże mi ogarnąć ten tajfun co przeszedł przez mieszkanie
U mnie dziś znów ładnie i wam powiem że u mnie wczoraj nie padało ani w nocy a chmurki się zbierał ale ani grama deszczu
Uciekam za 45 min wizyta a ja jeszcze musze podejść do ściany płaczu ( do bankomatu )
Powodzenia resztę wizytującym udanych wizyt
Kolejnych szczęśliwych lat[emoji7] [emoji7] [emoji9]Dziewczyny powodzenia na wizytach!
A dla wszystkich klocacych sie par jak najszybszego wyjasnienia sprawy i spokoju. Dziewczyny! Nie mozemy sie denerwowac teraz!
Ja dzis 5 rocznica slubu z Mezema On? A On gra wesele (dorabia jako DJ) parze polsko-baloruskiej i tyle z naszego swietowania
Wiec sobie tutaj z Wami poswietuje
Dzieki za jestescie<3