Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie uczono, ze w ciąży organizmowi nie może brakować 5 głównych składników:Ja nigdy żadnych leków czy witamin nie bralam i tak nie jestem przyzwyczajona i jak mi lekarz powiedział że mogę już nic nie brać ucieszyłam się, bo on jest zdania PO CO jak ktoś ma dobre wyniki o wszytko jest ok.no ja na szczęście tego zdania też jestem a jednak kto inny mógł by się zrazic że jak to w ciąży nie brać witamin?? Cały pierwszy trymestr bralam i pierwszej, drugiej i teraz w trzeciej ciąży, a już na drugi trymestr nic. Dzieci rodziłam zdrowe 4 kg ;-) z tego co wiem niektórzy lekarz w ogóle nie każda brać witamin. Tylko sam kwas foliowy w pierwszym trymestrze. I też jest dobrze
Dodam że moje dzieci mają podstawowa apteczke woda utleniania, plastry, coś na ukąszenia, rany, nurofen -na gorączkę lub jakiś ból. Starszy (7lat) miał tylko jeden antybiotyk w życiu a, córka (4l.) nigdy nie miała żadnego antybiotyku. Nie lubimy leków, staramy najpierw be z potem się jakoś asekurujemy w aptekę a jak czasem i to nie pomaga to wtedy lekarz[emoji87][emoji86]
......:::::::::16t. i 6d::::::::.........
Nooooo właśnie pokaż!! Nie damy spokojuJutro moze cykne jakas fotke dzisiaj juz do lozka sie walnelam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że nie masz się czym martwić. Ja czuje Skarby już od 15 tyg 1 dnia, a w środę będzie 19 tyg i nadal nie zawsze z równą intensywnością czuje ruchy. Podobno dopiero ok 22 tyg stają się regularniejsze.Dziewczyny które już czują ruchy dziecka mam pytanie. Ostatnio przez trzy dni dzidziuś kopał mnie bardzo intensywnie, od dwóch dni nie czuje wcale. Czy mam się czym martwić?
Na ostatniej wizycie lekarz mi mówił że nie muszą być ruchy codziennie żeby nie panikowac w razie czegoDziewczyny które już czują ruchy dziecka mam pytanie. Ostatnio przez trzy dni dzidziuś kopał mnie bardzo intensywnie, od dwóch dni nie czuje wcale. Czy mam się czym martwić?