iwilleatyou
Fanka BB :)
Boje sie ze jak kupie sukienke to ba nastepnym usg zobacze siusiaka@iwilleatyou Super, wielkie gratulacje. Kup pierwszą sukieneczkę zobaczysz jak boooosko się poczujesz![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boje sie ze jak kupie sukienke to ba nastepnym usg zobacze siusiaka@iwilleatyou Super, wielkie gratulacje. Kup pierwszą sukieneczkę zobaczysz jak boooosko się poczujesz![]()
Boje sie ze jak kupie sukienke to ba nastepnym usg zobacze siusiakadurna jestem haha
Haha to jest myslTo nie zrywaj metki to wstawisz na allegro i bez problemu sprzedasz![]()
właśnie widzę, że mamy ten sam terminHaha to jest mysl
To bedziemy gonic która pierwsza na porodowke wpadniewłaśnie widzę, że mamy ten sam termin![]()
To bedziemy gonic która pierwsza na porodowke wpadnie
Haha. Franka urodzilam dokladnie co do dnia terminuMoge obstawiac, ze pierwsza urodzisz. Ja jak słonica w 40 tygodniu bede miala dluga zamknieta szyjkę![]()
Właśnie myślałam nad tym samym bo z pierwszego usg wychodzi na 12.12 a z tego w 12 tygodniu na 6.12 A badanie mam w poniedziałek więc będzie z pierwszego 18 i 5 dni a z drugiego 19 i 5 dni. Sama już zglupialam.Zapisałam się właśnie na USG polowkowe na 3.08 i teraz się zastanawiam bo z OM to będzie 19tyg 2dni ale według USG to 20tyg 2dni myślicie, że ok termin?
![]()
No wlasnie jeszcze nie znam. Mam kilka uniwersalnych, ale jednak fajnie będzie już poznać.Hehe to jak znasz płeć to możesz kupować przecieżalbo jakieś uniwersalne
bo ja jak nie znałam płci kupowałam uniwersalne
a teraz już mogę szaleć z kolorami
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom