Widzę ze mamy podobne myślenie co do zbędnych i niezbędnych rzeczy dla dziecka ☺Hej dziewczynki
Życzę udanych wizyt i gratuluje dobrych wiadomości tym co już są po
Ale ja dzisiaj jestem szczęśliwa mój czterolatek od września w kacu pójdzie do przedszkola tzn do szkoły ale tam otwierają odział przedszkolny do normalnego przedszkola się nie dostał uff ulga będę miała trochę czasu spokoju tylko mam inny problem bo nie wiem co mam zrobić ze starszym synem bo on chodzi do innej szkoły a ten będzie do innej czy go przenosić i zostawić z jego kolegami czy przenieś aby obaj bracia byli razem w jednej szkole hmm on nie chce bo wiadomo kolegów mam i tak zastanawiam się aby może sprawdzić jak mi to będzie przez ten rok bo starszy już sam chodzi do szkoły i wraca wiec zaprowadzaniem nie mam problemów hmm
Ja co do mebli to nie kupuje chłopaki maja w swoim pokoju dużą szafę i tam mi się zmieści malucha rzeczy a co do przewijaka to nie kupuje bo miejsca na to nie mam na kanapie tez da się dziecko przebrać tylko wystarczy coś rozłożyć aby nie pobrudzić
A co do wydatków to ja zacznę wszystko kupować we wrześniu bo we sierpniu musze zaopatrzyć się w dwie wyprawki szkole a nie mówiąc już o naszym wyjeździe nad morze
Uciekam sprzątać a potem z chłopakami na plac zabaw