Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech za to jutro możesz poczekać pod gabinetem. Dzisiaj ginekolog wypisał mi skierowanie do hematologa. Pani najpierw czepnęła się, że na skierowaniu nie ma słowa "specjalistycznej" przy słowie poradni hematologii, a później że czegoś tam jeszcze nie ma. Załatwiałam tą sprawę telefonicznie, muszę jutro pojechać osobiście, bo nie dam się zbyć. To chore! Jak się idzie prywatnie to ochy, achy i usmiechy, a na NFZ wiecznie problemy. Powiedziałam tej babie, że ja się nie znam na skierowaniach i nie będę w ciąży jeździła przez całą Warszawę, żeby lekarz dopisał mi jedno słowo. No nic, zobaczymy co jutro załatwię.Dokładnie![]()
CudownieDziewczyny my już powszystko super mały bardzo dobrze 450 g ., szyjka wysoko także mega radość
dziękuję za kciuki., przesyłamy buziaki
Ło jeżu! To się nasiedzisz :/ grunt żeby przyjął i było idealnie z boboJa juz siedzę w poczekalni i jestem uwaga 9 nad programową a jeszcze mogą przychodzić w miedzy czasie panie godzinowehahahahah jak wejde o 19:00 będzie dobrze
![]()
Hehe..też miałam to napisać, ale się zawstydziłam [emoji14]A mi się zdarzyło, że mój H. golił mnie parę razy i wcale nie jak byłam w ciąży, bo to był ciekawy eksperyment i bardzo podniecające!![]()
No kurde ;( no nic nie zrobisz..siła wyższaWizyta przełożona na jutro bo doktor nie wróci już dziś![]()
Po holterze ok miałam jeden skok na 144 a tak to zdążyło się w nocy nawet 87/56 [emoji6] byłam dzisiaj na konsultacji u kardiologa, zrobili mi EKG i echo serca wszystko ok. U ginekologa też wszystko dobrze nic się nie odkleja szyjka 44 mm, Pola waży 294 gramy [emoji4] zdjęcie wstawię w temacie z USG[emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Oska, może Tobi (jezeli dobrze pamiętam to Sara większa była) będzie mniejszy tak po prostu, przecież już w tym momencie dzieciaczki rosną w różnym tempie. Będzie dobrze :*Hej. U mnie tak sobie. Szyjka 5 cm, więc ok. Dostałam dodatkowo Solgar żeby podnieść tą hemiglobinę. Okazało się, że różnica w wadze dzieci jest większa niż była, na razie mam się tym bardzo nie martwić. I mam nakaz oszczędzania się, chodzenie tylko w granicach rozsądku, bo brzuch mi twardnieje. Zdołowałam się trochę.. . Teraz mam na 9 sierpnia. I dużo badan do zrobienia w tym krzywą.
To chyba normalne, że dzieci nie ważą identycznie.Hej. U mnie tak sobie. Szyjka 5 cm, więc ok. Dostałam dodatkowo Solgar żeby podnieść tą hemiglobinę. Okazało się, że różnica w wadze dzieci jest większa niż była, na razie mam się tym bardzo nie martwić. I mam nakaz oszczędzania się, chodzenie tylko w granicach rozsądku, bo brzuch mi twardnieje. Zdołowałam się trochę.. . Teraz mam na 9 sierpnia. I dużo badan do zrobienia w tym krzywą.
Oj csiiitak ciesz się kochana, że wgl dziś wejdzieszA ja czekam i czekam i jak wejde do 20:00 to będzie radocha
![]()