Rossiczka
Moderatorka
Szczerze mam taka zgage i jest mi tak niedobrze, że marzę by do łóżka się położyć, a Tobiasz jeszcze nawet nie umyty :-(
Jutro ciężki dzień, bo znajomi ze Szwecji na weekend wpadają do nas. Więc sprzątanie, gotowanie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze mam taka zgage i jest mi tak niedobrze, że marzę by do łóżka się położyć, a Tobiasz jeszcze nawet nie umyty :-(
Jaaaki duży super [emoji4]Jestem !!!
Dotarłam do domu
Franek został frankiem, widziałam jajeczka . według OM 21t2d według USG 22t6d ale tym się nie sugerujemywszystkie narządy ok, serce, nogi, kości
waga 520g
![]()
Bo Ty zgrabną laseczkę urodzisz [emoji4]@doublemummy bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Dużego masz tego kawalera w brzuchu
Powiem szczerze,, że po wagach malenstw tu podawanych jak usłyszałam 360 to pomyślałam sobie "phi tak mało " :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli masz minutowa krew a mężczyzna na plusie to 3 razy w ciąży robisz grupę z przeciwcialami. Ja tak mam. Toksoplazmoze jeśli Ci wykazało ze nigdy nie przechodzilas i nie masz przeciwciał to tez robisz 2 albo 3 razy. Tak tez mam. PozdrawiamTwardnienie wyczuł już przy usg pod głowicą, a gdy powiedziałam, że mam tak cały czas to powiedział, że to niedobrze. Mam wrzucić na luz. Magnez biorę sama, ale muszę chyba częściej. Z nerwów nie zarejestrowałam w głowie ile jest różnicy między dziećmi, ale chyba 10 gramów. Mam też powtórzyć toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Też powtarzacie te badania?
Hahahaha do łóżka to już nie daliśmy rady [emoji3]A później sie działa magia pod prysznicem ?czy poszło na łóżko
ja to czekam na koniec ciąży i wiązanie do łóżka hahahaa
![]()
Jej ekstra! [emoji3] jakie duże tu dzieci już są! Mój w 19t4d miał 290g, no i wszyscy mi mówią że brzuszek mam nieduży jak na 5ty miesiąc, może potem odbije moja kruszynka [emoji4]Jestem !!!
Dotarłam do domu
Franek został frankiem, widziałam jajeczka . według OM 21t2d według USG 22t6d ale tym się nie sugerujemywszystkie narządy ok, serce, nogi, kości
waga 520g
![]()