Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcemy.!! Dawaj zdjęcia@doublemummy Mój mnie już przed ciążą golił, ale robił to fantastyczniejednak chłopy mają lepszą technikę niż my
![]()
Gratuluję udanej wizytyale wielki człowiek, szok!
![]()
@gie_er Super wiadomości!
@Oska305 No to trzymam kciuki żeby się już nie zwiększała ta różnica. Coś więcej mówił lekarz na ten temat? Odpoczywaj kochana i jeśli kazał się nie przejmować to sie nie stresuj niepotrzebnie [emoji9]
@Rossiczka Gratuluję udanej wizyty, bardzo się cieszę że wszystko dobrzeA na zgagę polecam gęste siemię lniane, też mnie strasznie męczyła i pomogło od razu
![]()
@reniuszek Ja uwielbiam te kopniaki teraz to jest takie super uczucie że od razu mi się micha cieszy![]()
A ja dzisiaj zapisałam się na szkołę rodzeniazaczynamy z Konradem od września [emoji123] poleciła mi ją koleżanka położna i w necie miała super opinie, a dodatkowo dowiedziałam się że mają umówę z nfz i jest darmowa
więc 5 stówek do przodu
![]()
I zrobiłam sobie dzisiaj pierwszą próbę sesji ciążowej na wyzwalaczunic ambitnego, ale jak bedziecie chciały mogę się pochwalić co tam napstrykałam, tylko to w zamkniętym wątku
![]()