Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Twardnienie wyczuł już przy usg pod głowicą, a gdy powiedziałam, że mam tak cały czas to powiedział, że to niedobrze. Mam wrzucić na luz. Magnez biorę sama, ale muszę chyba częściej. Z nerwów nie zarejestrowałam w głowie ile jest różnicy między dziećmi, ale chyba 10 gramów. Mam też powtórzyć toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Też powtarzacie te badania?
Cześć dziewczyny napsialam do Was bardzo dawno temu i zniknelam ponieważ dopadły nas straszne problemy rodzinne zwiazane ze strasznymi chorobami nowotwory ale nie mam siły o tym pisać...
Czy moge do Was wrócić? Jestem w 19t i 1 dniu ciąży lekarz mówi, że chyba dziewczynka. 31 lipca mam badania prenatalne. Od dwoch dni pobolewa mnie dość podbrzusze ciagnie mnie bardzo a dzis doszedł ból troszke krocza i nie wiem czy sie powinnam przejmować we wtroek mam wizyte.
Czasem Was podczutuje i bardzo mocno za Was wszystkie trzymam kciuki stworzylyscie niesamowitą grupę!!
Gratuluje wszystkim kobitkom udanych wizyt aż chce się wchodzić na forum dla takich wieści.
Dzisiaj przekroczyłam chyba wszystkie normy jeśli chodzi o jedzenie. Już nie mam siły jeść, ale co przechodze obok kuchni to te zapachy mnie dopadają... i tak to trwa i trwa
No wiec tak, Młoda waży około 360 gram. Ruchliwa Dziewczyna jest że ho ho . Wszystkie narządy i reszta w jak najlepszym porządku. O kilka dni termin się przesunął :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom