reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczynki. Dziś chyba coś w powietrzu siedzi.bo marnie się czuję. Przejdę kawałek i zaczyna mnie pobolewac dół brzucha, uczucie takie jak kolka tylko cały dół tak boli. Leżę więc jak najwięcej. Nie wiem czy dobrze zrobie jadąc na 15 skoro wizyta o 17.45... doradzcie co zrobic...[/co nie zrobisz to i tak będzie dobrze. Jak pisałaś będzie dużo ludzi więc albo posiedzisz dłużej przed wizytą albo będziesz siedziała dłużej od 17:45.

reklama
Dziewczyny, ja Wam z czystym sercem mogę polecić śpioszki, bodziaki itp z allegro. Np.: Link do: ŚPIOCHY Spioszki RÓŻNE WZORY Wyprawka roz. 56
Sprzedających jest kilku, ale szyje to Polska firma tutaj z Bydgoszczy. Bawełna jest naprawdę fajna,mięciutka nic się z nią nie dzieje, po praniu się nie odbarwia i nie farbuje podczas prania, uszyte też są ładnie i porządnie. Ja kupowałam od nich już ubranka dla córki, potem dla synka i teraz też od nich zamówię. Wiem, że to wygląda na reklamę ale nie znam właścicieli firmy :D Chodzi mi o to, że można tanio kupić coś ładnego.
Muszę też podkreślić, że większość bodziaków jest przy szyjce na zatrzask. Ja osobiście takie lubiłam bo te na zakładkę u mnie się rozchodziły i się robił dekolt do pępka :)

Dziewczyny, ja Wam z czystym sercem mogę polecić śpioszki, bodziaki itp z allegro. Np.: Link do: ŚPIOCHY Spioszki RÓŻNE WZORY Wyprawka roz. 56
Sprzedających jest kilku, ale szyje to Polska firma tutaj z Bydgoszczy. Bawełna jest naprawdę fajna,mięciutka nic się z nią nie dzieje, po praniu się nie odbarwia i nie farbuje podczas prania, uszyte też są ładnie i porządnie. Ja kupowałam od nich już ubranka dla córki, potem dla synka i teraz też od nich zamówię. Wiem, że to wygląda na reklamę ale nie znam właścicieli firmy :D Chodzi mi o to, że można tanio kupić coś ładnego.
Widziałam dziś podobne śpiochy na rynku i chciałam takie kupić ale rozmiaru nie było ale dzięki za link jak polecasz to może zamówię bo musze jakieś kompleciki ze śpiochami kupić i kaftaniki bo tego mało nie mówiąc i jakiś cieplejszych dresikach

Haha!! A ja po przeczytaniu @Eraja zrozumiałam, że się pokłóciła z mężem i się zastanawiałam co ma do tego morfologia, krzywa itp... Już myślałam, że za dwa tygodnie bo w tym czasie ma nadzieje się pogodzić i będzie miała towarzystwo na badaniach :D Dopiero po twoim wpisie załapałam o co chodzi. Mój mąż też jest "+" a ja "-"
Hihihi :) Ja dzisiaj skołowana jestem także przepraszam za skrótowce ;)

Na prawdę taniocha! Nie wiesz czy wysyłają do Szwecji może? Ja jeszcze nie zaczęłam żadnych przygotowań i zakupów dla moich dziewczynek wiec chyba czas zacząć :)

reklama
Przeglądam, ale z zamawianiem się wstrzymuje do czasu aż poznam płeć. W tym tygodniu jadę do rodziców do Olsztyna tam też chciałam przegląd ciuszków zrobić i już zabrać do prania a tu bez poznania płci lipa będzie...
Ja to nie mam nic bo wszystko sprzedałam tamtym roku i wszystko kompletuję jedyne co mi zostało to łóżeczko i kombinezon ale na 74 bo mój 4 latek jest niski na swój wzrost ale jak to mówią musi po kimś to mieć i oczywiście po kim to ma po mnie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry