Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba zzdjęcia Ci się nie dają załadować dlatego tak jest.Jak zobaczyłaś te wzory ?U mnie tylko takie coś
Okropne...Właśnie mi koleżanka napisała, że wczoraj przy a właściwie 2h po porodzie zmarła żona jej kuzyna... To ich 4 dzieciątko.... Straszne... Nie mogę dojść do siebie.... Jak ten biedny facet sobie poradzi...
Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.@Manique straszna tragediaaż mnie dreszcze przeszły.... Rożne rzeczy w życiu się zdarzają. Ale takie historie na mnie jako na matkę działają strasznie, jak sobie pomyślę, że mogłoby mnie zabraknąć w życiu Tobiasza.... to po prostu, ech brak słów.
Ja o porodzie tak nie myślę, wiem że może stać się niestety wszystko. Jedyne co możemy zrobić to liczyć że w szpitalu trafimy na profesjonalistów i zostanie udzielona nam jak najlepsza pomoc medyczna. A tak naprawdę nam i naszemu dziecku.Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.