reklama

Grudniowe mamy 2017

@Manique straszna tragedia :( aż mnie dreszcze przeszły.... Rożne rzeczy w życiu się zdarzają. Ale takie historie na mnie jako na matkę działają strasznie, jak sobie pomyślę, że mogłoby mnie zabraknąć w życiu Tobiasza.... to po prostu, ech brak słów.

reklama
@Manique straszna tragedia :( aż mnie dreszcze przeszły.... Rożne rzeczy w życiu się zdarzają. Ale takie historie na mnie jako na matkę działają strasznie, jak sobie pomyślę, że mogłoby mnie zabraknąć w życiu Tobiasza.... to po prostu, ech brak słów.
Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.

@Manique przykra sprawa, ale ja generalnie wolałabym o tym nie wiedzieć zwłaszcza, że przed czyszczenie wyłam 1,5 dnia bo się bałam, że nie wybudze się z narkozy i zostawię rodzinę, teraz przed porodem znowu będę miała schizy, że coś się stanie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.
Ja o porodzie tak nie myślę, wiem że może stać się niestety wszystko. Jedyne co możemy zrobić to liczyć że w szpitalu trafimy na profesjonalistów i zostanie udzielona nam jak najlepsza pomoc medyczna. A tak naprawdę nam i naszemu dziecku.

@gie_er ja też wolałabym o takich sytuacjach nie wiedzieć. A co do wybudzenia z narkozy, moja mama jako anestezjolog mówi, że pacjenci się tego boją bardzo często panicznie, a jest to stosunkowo mały % powikłań i jak juz coś to nie w planowych zabiegach, operacjach

Jak dzisiaj kupowałam te ubranka to aż zgłupiałam...nie wiedziałam na jaki rozmiar itp.No muszę się ogarnąć normalnie w tych tematach i skonsultować się z siostrą bo inaczej kupie to co mi nie potrzeba;)Pocieszam się,że przy drugim będzie łatwiej ;)

@Eraja Ja też chce takich sąsiadów ;):D Zdrówka dla króliczka ;)Też kiedyś miałam królika miniaturkę jak byłam mała ;)Do dziś pamiętam jak rano hałasował bo był głodny ;)
@mrsMalec Na drugie mam Emilka :)Super wieści ;)
@Mikado93 Współczuje Ci.:( Mnie z dwa dni pod rząd zaczęło mdlić wieczorem ale na szczęście nie skończyło się to wymiotami.Oby Ci wszystko co złe przeszło i żebyś miała siły na wizytę siostry ;)
@misianka U nas było tak samo.Ludzię stali już przed 8 pod sklepem,aż bałam się tam iść żeby mnie nikt nie popchnął itp.Ja kupiłam body,pajace i bluzę.Spodni już nie zdążyłam.
@Manique Dzięki za link ;)Na pewno się przyda.Ja tez patrzyłam na allegro ale wahałam się bo nie wiedziałam jak z jakością.A tak to śmiało skorzystam ;) Straszna tragedia..aż mam ciarki...bu... :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry