Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba zzdjęcia Ci się nie dają załadować dlatego tak jest.Jak zobaczyłaś te wzory ?U mnie tylko takie coś
Okropne...Właśnie mi koleżanka napisała, że wczoraj przy a właściwie 2h po porodzie zmarła żona jej kuzyna... To ich 4 dzieciątko.... Straszne... Nie mogę dojść do siebie.... Jak ten biedny facet sobie poradzi...
Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.@Manique straszna tragediaaż mnie dreszcze przeszły.... Rożne rzeczy w życiu się zdarzają. Ale takie historie na mnie jako na matkę działają strasznie, jak sobie pomyślę, że mogłoby mnie zabraknąć w życiu Tobiasza.... to po prostu, ech brak słów.
Ja o porodzie tak nie myślę, wiem że może stać się niestety wszystko. Jedyne co możemy zrobić to liczyć że w szpitalu trafimy na profesjonalistów i zostanie udzielona nam jak najlepsza pomoc medyczna. A tak naprawdę nam i naszemu dziecku.Też tak o tym myślę... Najgorsze, że człowiek sobie myśli, że to tylko poród i co się może stać... ta dziewczyna też wszystkie wyniki i wszystko było ok. Ciąża rozwijała się dobrze i nic nie wskazywało, że może być taka tragedia. Jeszcze nie wiem co dokładnie się wydarzyło.