DigitalGirl
Moderatorka
A do mnie przyszły zakupy...sikam pod siebie!! Mega jakość!
Jestem zakochana w tych rzeczach! <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cuda i jakie kolory świeże ładne !!A do mnie przyszły zakupy...sikam pod siebie!! Mega jakość!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mój pierwszy w życiu spiworek więc pewnie słabą jestem wyrocznią, ale wydaje mi się bardzo spoko. Na zimę jak znalazł! Jakościowo tak jak pisałam..no kosi pałę [emoji14]Ale cuda i jakie kolory świeże ładne !!
Powiedz mi jak spiworek jakie masz odczucia ???
Bardzo ładny wzórZobacz załącznik 817262
Co myślicie o takim zestawie?
My mamy z Ikei s prezynkowy. Przy Maksiu się sprawdził i ciągle jak Nowy jestO właśnie, dobre pytanie [emoji6]. Jaki materac [emoji6]?
@Ankuś zestaw bardzo ładny [emoji7] ale ja sobie daruję baldachim.. Ładnie to wygląda ale masakrycznie zbiera kurz i nam w sypialni w zasadzie nie potrzebne jest odgrodzenie dziecka od światła [emoji6] rzadko kiedy tam przesiadujemy [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Dzisiaj maksiu mnie zaskakuje. Posprzatal S salonie. Nałożył mi i sobie obiadek. Wyjął buraczki i inne. Kochane dziecko. Nie pozywala mi nic robićCudnie ze sie stara [emoji7]
![]()
To mój pierwszy w życiu spiworek więc pewnie słabą jestem wyrocznią, ale wydaje mi się bardzo spoko. Na zimę jak znalazł! Jakościowo tak jak pisałam..no kosi pałę [emoji14]
Nas czeka zakup pierwszego materacyka.. I totalnie nie wiem co jest najlepsze. Na pierwsze 3-4 miesiące mamy pożyczoną dostawkę do łóżka z nietypowym wymiarem materacyka więc tu zostawimy ten co nam pożyczono [emoji6]. Ale już do łóżeczka na trochę dłużej chciałabym jakiś lepszy materac [emoji6]. Sama wiem jaka to jest różnica w spaniu na takim zwykłym piankowym, a na sprężynowym..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom