reklama

Grudniowe mamy 2017

Ależ zakupowo tutaj na forum u mnie ilość rzeczy = 0! [emoji3] fajnie że tak dużo dostajecie też od rodziny lub bliskich, ja jeszcze nic nie dostałam... [emoji20] no poza paroma ubrankami od koleżanki z Wrocka. Za to zapisałam się dzisiaj na szkołę rodzenia [emoji3] start od września, będę chodzić razem z moim H. jest bardzo zapalony do tego pomysłu [emoji4]

reklama
1501700547-aaaaaa.jpeg

Zakonczylismy malowanie i składanie łóżeczka;) brak szuflady wynika tylko z tego że brakło nam 2 śrub i musimy dokupić;) powoli kącik małej robimy jeszcze naklejki na ścianę jej imię pościele itp i będzie gotowy ;) ale to już w późniejszym terminie;) jestem wykończona po 2 dniach remontu

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Kącik super i ta komoda fajna z szufladami i półeczkami. A przewijak na łóżeczko czy nie będzie?

To fajnie, bo komoda obok i praktycznie. Podoba mi się. Chyba muszę jechać do mieszkania i przemyśleć jeszcze raz ustawienie pokoiku.
Ja właśnie chciałam mieć komode pod ręką:) Tak praktycznie mi będzie;)jeszcze oczywiście to nie jest końcowy efekt ;) muszę jeszcze dokupić jakieś koszyczki no i wyposażenie do łóżeczka ale to jeszcze czas mam . Najważniejsze to że mamy już komode i łóżeczko;)

Jeny Wy dziewczyny jak burza idziecie. Ja o.meblach to dopiero.myślę ;-) pewnie w październiku zacznie się realizacja ;-) A u Was już tak dzidziusiowo

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeny Wy dziewczyny jak burza idziecie. Ja o.meblach to dopiero.myślę ;-) pewnie w październiku zacznie się realizacja ;-) A u Was już tak dzidziusiowo

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie więcej męża nie ma w domu niż jest więc my już powoli w październiku chcemy zakończyć zakupy wyprawkowe dlatego już mebelki dla małej poskladane;)

reklama
Mój mówi, ze nam nie trzeba szkoły rodzenia bo i przy Hani nie byliśmy. A mamy swoje położne które będą ze mną przy porodzie :D

p19uflw1nv024jhl.png
To masz komfort mając swoje położne. No i Twoje drugie dziecko, także obcykana jesteś. My spróbujemy, ciekawa jestem przeżyć i wspólny czas z mężem. A jak On sam mnie ponagla, żebym nas zapisała, to tym bardziej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry