Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no właśnie, też się martwię o swoje lenistwo. Fajne te stojaczki. Ten pierwszy praktyczniejszy, bo są półeczki na kosmetyki.Na łóżeczko ja nie chcę, bo wydaje mi się to niewygodne. Poza tym jak dziecko siada, to trzeba by to wiecznie zdejmować i zakładać. Za leniwa jestem [emoji23]
Więc u mnie będzie albo komoda z przewijakiem albo przewijak z wanienka
![]()
![]()
A masz pomysł na pampersy i kosmetyki?Ja chcę na łóżeczko.
![]()
Pewnie będę trzymać w komodzie lub na komodzieA masz pomysł na pampersy i kosmetyki?
O właśnie, taka komoda z przewijakiem tez fajna i praktyczna, bo szuflady na kosmetyki. Tylko te co oglądałam to przewijak wystaje poza komode i nie podoba mi się.@Ankuś mi się marzy komoda z przewijakiem, ale taka w dość nietypowych wymiarach [emoji6] (kiedyś Ikea takie miała, wypatrzyłam na blogu u mamy gadżety) dziś ją w końcu rozrysowałam, muszę w niedzielę na giełdzie popytać jaki byłby koszt wykonania takiej [emoji6]. Jak mnie za bardzo cena przytłoczy to chyba kupimy komodę z Ikei i dorobimy nakładkę na przewijak [emoji6].
Gdybyśmy zaczynali z łóżeczkiem o standardowych wymiarach to pewnie by przewijak leżał na nim, ale przy dostawce na początku się nie da [emoji6].
Ale mam dziś "sztywny" brzuch.. Nie żeby mi twardniał ale czuję, że rośnie, jak się skóra zaczyna na nim opinać.. Już nie jest taką "tłuściutką kluchą" a zaczyna być coraz bardziej piłeczką [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha u mnie widzę tylko ja będę decydować. Mąż wybrał kolor przewijaka haha a tak to każe mi decydować, bo On się nie zna.W La Millou
Hehe..ten sam temat na tapeciestanęło na komodzie i przewijaku. Tzn nie takiej komodzie z przytwierdzonym na stałe przewijakiem, tylko przewijak oddzielnie.
2-3 buraki ,marchewka, pietrusza, kawałek selera kroisz w kostkę.przepis na ten chłodnik poproszę :*
Jest nas pare z Krakowa, więc czemu nieDziewczyny ja mieszkam koło wieliczki [emoji846]a w ogóle to miałyśmy zrobić spotkanie w Krakowie?!
Digital a gdzie zamawialas te rzeczy z minky?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom