Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super. Tez mamy Lidl w Szwecji,ale nie ma takich fajnych i takich rzeczy w ofercieTakie cuda będą
Zobacz załącznik 817825 Zobacz załącznik 817826 Zobacz załącznik 817827 Zobacz załącznik 817828 Zobacz załącznik 817829
Jeszcze będzie dużo kosmetyków do pielęgnacji dzieci,pościel itp.
Dzidzia pewnie się obróciła tak, że naciska na nerw. U mnie zazwyczaj przechodzi jak panna zmieni pozycjęNoge
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu bądź dzielna, a do nas wrócisz jak załatwisz wszystkie sprawy. Oddanie kogoś bliskiego do hospicjum to szalenie ciężka decyzja, ale dla tej osoby często najlepsza, bo są w stanie mu tam ulżyć w sposób w jaki mu nie umiemy.Dziewczyny, malo sie udzielam ale pojechalam do rodzicow... nie pisalam wam, ale tata w hospicjum jest i tam jezdze i sporo czasu spedzam. Jakby ktos mogl przynajmniej jutro kalendarz jeszcze.wstawic, bo jedziemy rano kilka rzeczy zalatwic i nie bede miala czasu na forum.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak miałam,aż kulałamDziewczyny czy was też boli kość osobowa ? Bo mnie dziś coś pobolewa i w dodatku prawy posladek i promieniuje na cała mogę
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom