gie_er
Fanka BB :)
@pieszczoszka1988 Sr Dawid na tych drugich prenatalnych sprawdzał tylko dziecko, czy szyjkę też?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby to nie było toZatrucie ciążowe związane z wątrobą
tylko dziecko a szyjke ja mam badana na każdej wizycie u mojej gin :/ brrr nienawidzę tego uczucia@pieszczoszka1988 Sr Dawid na tych drugich prenatalnych sprawdzał tylko dziecko, czy szyjkę też?
Nie jesteś sama. Ja zaraz będę miała twistera z kfc [emoji23]jestem nienormalna ... znowu o tej godzinie jem ...Zobacz załącznik 817990
Omomom,pysznie,robię naleśniki dziś przez Ciebiejestem nienormalna ... znowu o tej godzinie jem ...Zobacz załącznik 817990
No właśnie muszę powiedzieć,ze przyniósł pare fajnych rzeczy z tego lumpka,a tu są fajne w Szwecji na prawdę można coś fajnego,jak nowe a 10 razy tańsze@Marti92 nieźle mój by za żadne skarby światow nie poszedł do lumpka i to tym bardziej SAM!! Ja za to byłam i kupiłam woj ciuchów dla małego i znalazłam dla siebie super spodnie ciążowe z H&M!!
@tusiaczzek1988 o jejku jakie cudnosci <3 gratulacje wizyty!!
@reniuszek patrzylam na ten śpiworek! Cudny jest, w ogóle La Millou ma cudne rzeczy. ale o rabacie nie wiedziałam jaki to rabat i na jakiej stronie?
......:::::::::21t. i 6d::::::::.........