CarlaR
Fanka BB :)
Dzięki, spróbuje tego sposobu. Ale się załatwiłam,hehPodsyp pudremalbo posmaruj jutro antyperspirantem te miejsca, podobno pomaga
ja ostatnio tez pod sama ciposzka tak mialam ale jakoś samo minęło po nocy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, spróbuje tego sposobu. Ale się załatwiłam,hehPodsyp pudremalbo posmaruj jutro antyperspirantem te miejsca, podobno pomaga
ja ostatnio tez pod sama ciposzka tak mialam ale jakoś samo minęło po nocy
![]()
Ja też biorę żelazo W tabletkach, natomiast moja Szwagierka żeby sie nie faszerować tabletkami to piła codziennie sok jabłkowy z natką pietruszki świeżo robiony i wyniki ok jej wyszły.Dziewczyny wyszło mi na ostatnich badaniach, że mam bardzo niski poziom żelaza i za chwile dostanę jakieś leki. Jestem osobą, która leki bierze tylko w podbramkowych sytuacjach, więc chciała bym podnieść to żelazo odpowiednim jedzeniem. Poradzcie co najlepiej jeść? Wiem że buraki, szpinak, wołowinę, suszone pomidory ... i co jeszcze?
Wieczorem i na noc możesz posmarować kremem dla dzieci na odparzenia jak masz. Ja w takich sytuacjach używam kremu bepanthen. Zawsze pomaga.Ale jaja, byłam dziś trochę na mieście, jest mega gorąco, miałam kiecke i ... obtarlam spbie wewnętrzne strony ud, tu zaraz pod ciposzką, masakra. Umieram, a jutro mamy wesele. Pierwszy raz w życiu takie coś mi się przytrafiło, nawet nie miałam pojęcia że takie rzeczy się dzieją....Zna to któraś z Was dziewczynki? Helppppp
Ja używałam kiedyś sudocrem. Bardzo pomagaAle jaja, byłam dziś trochę na mieście, jest mega gorąco, miałam kiecke i ... obtarlam spbie wewnętrzne strony ud, tu zaraz pod ciposzką, masakra. Umieram, a jutro mamy wesele. Pierwszy raz w życiu takie coś mi się przytrafiło, nawet nie miałam pojęcia że takie rzeczy się dzieją....Zna to któraś z Was dziewczynki? Helppppp
Przykro bardzo.Niestety skończyło sie poronieniem i została na oddziale. Ale nie załamała sie. Dużo rozmawiała z lekarzem i stwierdziła, ze lepiej na poczatku niż później a w ciążę jeszcze zajdzie i będzie na lekach od początku i sie udapodziwiam ja
![]()
Ja byłam na pizzy. Mam ostatnio taka fazę jak @Rossiczka kiedyśJa jestem nie normalnanawet nie mam pomysłu co zamówić na obiad dzisiaj ha ha ha
![]()