Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czytałaś ten artykuł co wysłałam? Podobno za dużo też nie mozna.Ja pije codziennie kubek do śniadania a czasem jeszcze do kolacjipo prostu lubie i mi weszło tak w nawyk w zimie
![]()
Łooł to źle zrozumiałam. Właśnie dziwne mi się to wydawało. 10 razy dziennie.Nie 10 dziennie tylko 10 w ciągu godziny. Kladziesz sie i liczysz. 10 razy w ciągu godziny masz na liczyć. Jak nie będzie. To liczysz w następnej godzinie. Później wrzuce zdjęcie jak dokładnie to ma wygladac jak wrócę do domu.
![]()
Super brzunio i fajowy syn [emoji3] mi też się teraz już ładnie brzuszek zaokrąglił [emoji4] 6 miesiąc rozpoczęty a ja nadal jeszcze nie mogę w to uwierzyć! [emoji3]<3 ale piękny brzuszek
Avocado w ciąży jest świetne bo ma mnóstwo kwasu foliowego [emoji3] jak nie ma w sklepie miękkich lub jeśli miękkie są droższe, to biorę twarde i czekam aż w domu sobie spokojnie dojrzeje [emoji6]To ja awokado uwielbiam :-) chociaż ludzie często kupują te twarde, a trzeba brać miękkie, wtedy jest dojrzałe. Do koktajli, sałatek, kanapek do wszystkiego jest pyszne :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jakoś przed ciążą uwielbiałam, a teraz no nie mam za bardzo ochoty. Co kupię to coś zrobię i zjem, ale nie mam nawet później ochoty dokończyć. Więc nie kupuję no bo po co mam wyrzucać :/Avocado w ciąży jest świetne bo ma mnóstwo kwasu foliowego [emoji3] jak nie ma w sklepie miękkich lub jeśli miękkie są droższe, to biorę twarde i czekam aż w domu sobie spokojnie dojrzeje [emoji6]