Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie będziesz musiała porobić wszystkie badania. Do kolejnej ciąży tak się przygotujesz, że nic złego już się nie wydarzy. Dobrze, że sama się oczyszczasz, a nie masz łyżeczkowania. Nastaw się na walkę! Mi to pomogło. Zaczęłam od badań, poczekałam na pierwszą miesiączkę i do dzieła.Wiem kochane wiem ze czas leczy razny. Ja poronilam w listopadzie to jest drugie. Wiec wiem ze nic nie pomoze.samo musi przejsc...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, że te słowa raczej słabo pomagą. Ale My wszystkie wierzymy z całych serc, że przyjdzie taki dzień, że zostawisz za sobą to cierpienie a zacznie Ci Świecić Słoneczko i będziesz PRZESZCZĘŚLIWĄ MAMUSIĄ [emoji8][emoji8][emoji8]Wiem kochane wiem ze czas leczy razny. Ja poronilam w listopadzie to jest drugie. Wiec wiem ze nic nie pomoze.samo musi przejsc...
Melka... to takie niesprawiedliwe... shit!!! Bardzo mi przykro... Zycze ci zeby niedlugo twoj wymarzony maluszek sie pojawil i zostal z mamusia na 9 miesiecy!!!Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]
Tak mi przykro tule mocno :-*Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]