Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Marti92 o to to, dokładnie o ten "regalik" mi chodziło, nie wiedziałam jak to nazwaćZobacz załącznik 823041
Jaki regal ? Czy chodzi ci moze o to ? Ja mam takie,bielizne tam trzymam,stoi koło łóżka,ale to jest takie małe raczej na drobiazgi właśnie.
A ja mam to samo z decydowaniem,nic nie mogę zdecydować ani na ten rożek,ani jakie pieluchy Uh
ja już po małym śniadaniu,wskoczyłam z powrotem do łóżka,tak zimno dziś tu 2 stopnie rano.
my jutro jedziemy zobaczyć nasze maleństwa i już nie mogę się doczekać.@bea25ta super, ze szyjka dluga. U mnie jest trochę w drugą stronę, Jeden bada mnie organoleptycznie i on twierdzi, że jest długa, drugi bada mnie dopochwowym usg i dokładnie mierzy i tam wychodzi to nieszczęsne 2,7 - nie jest źle, ale mogłoby być znacznie lepiej. A dzidzia nisko leży - do tej pory tylko ze 3 razy nad pępkiem ją poczułam. Fajnie, że masz lekarza który cię nie zignorował i dokładnie zbadał. No i taka duża dzidziaKarolcia z tego co wiem nie można kupić dzień wcześniej produktów z gazetki. chyba że Ci się kiedyś tak udało? Raz pytałam bo wiedziałam że w biedronce tak robili i wtedy powiedziała że towar wykładają po zamknięciu sklepu i że jakby coś to w tym dniu nie moga go sprzedać tylko od poniedziałku jak w gazetce.
Nie wytrzymałam i poszłam na szpital sprawdzić tą moją szyjkę bo ja tak jak @M@gda chodzę ciągle do dwóch lekarzy więc zadzwoniłam do drugiego kazał przyjechać. Oczywista sprawa że nie wspomniałam że tam ktoś mi coś powiedział o szyjce tylko że mi się brzuch napina i czuję ciągnięcie od dołu i boję się o szyjkę.. Wracając do tematu szyjka ma się dobrze ma 4,20mm a nie jak u tamtego 20mm. Zmierzył mi malutką już waży 1300g ,zrobili mi ktg na te moje skłamane napięcia brzucha i wynik czysty.
Co do materaca faken @Millo teraz mnie zmartwiłaś tymi robakami faktycznie czytałam kiedyś o tym że się tak lubia zakocić dziady. Ja mam materaz gryka kokos i byłam zadowolona ale chyba więcej niż rok temu rzuciłam go na strych i sama nie wiem co zniosę w jakim będzie stanie. Dziś chyba nie wytrzymam i go ściągnę.
Nie wiem co jest położyłam się do łóżka o 21 padałam jak mucha a o 24,30 jużwyspana i tak o to dałam radę coś o sobie skrobnąć i Was doczytać.
@M@gda ja ten harmonogram mam od połowy ciąży, ale myślę, że w niczym mi to nie ułatwia, bo lekarka i tak mówi za każdym razem kiedy wizyta :-)
Mikado, ależ ty masz urwanie głowy terazHej, hej... Ostatnio słabo u mnie z wchodzeniem tutaj bo tyle na głowie mam że ciężko się wyrobić ale dziś póki wcześnie, udało się wejść n moment więc piszę
U mnie przeprowadzka już na wykończeniu, z małymi kłopotami było bo łóżko nowe zamówiliśmy i miało być na piątek, a było na poniedziałek, do tego brak kontaktu i czekałam jak głupia na kuriera w piątek, nie mówiąc o tym, że na szybko szukaliśmy dmuchanego materaca żeby mieć gdzie spać
Kupując drobiazgi do domu "przez przypadek" wzięliśmy też wanienkę i pojemną komodę dla małegoa wczoraj się dowiedziałam, że dziś ma przyjść łóżeczko (ale złożymy je pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, no chyba że nie wytrzymamy). Jutro jeszcze pralka i kuchenka mikrofalowa ma przyjść i na chwilę obecną będzie wszystko z grubsza ogarnięte, potem zostaną już produkty dalszej potrzeby, a je będziemy sukcesywnie ogarniać później.
Ze ślubem też etap dopinania wszystkiego na ostatni guzik, w nocy z czwartku na piątek siostra (będąca świadkiem) jeszcze wpada pomóc.
Standardowo już (jak to w porannych wpisach), jeśli któraś ma dziś wizyty, to trzymam mocno kciuki za same jak najlepsze wieści, a wszystkim udanego dnia życzę. Mam nadzieję że powoli wrócę na forum bo już zaczęło mi Was brakować![]()