reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja jestem ciekawa za ile mnie lekarz zaprosi na wizytę bo najpierw było co 4 tyg teraz 5 tyg a po następnej jestem ciekawa za ile

No i wlasnie o to chodzi. To wieczne czekanie na wizyte :-) poltora.. No dwa tygodnie to jest max ile mam spokojna glowe ze wszystko jest ok. A potem odliczanie dni do wizyty. Regulaminowo powinna byc wizyta od poczatku ciazy co dwa tygodnie. A w trzecim trymestrze co tydzien. I glowa bylaby lzejsza o polowe :p

reklama
No i wlasnie o to chodzi. To wieczne czekanie na wizyte :-) poltora.. No dwa tygodnie to jest max ile mam spokojna glowe ze wszystko jest ok. A potem odliczanie dni do wizyty. Regulaminowo powinna byc wizyta od poczatku ciazy co dwa tygodnie. A w trzecim trymestrze co tydzien. I glowa bylaby lzejsza o polowe :p
Ja mieszkam w Szwecji i jestem w ciąży bliźniaczej i tu w ogóle rzadko mam wizytę z położna raz na dwa miesiące chyba i to samo usg,ale teraz pod koniec to już chyba częściej będą nie wiem :/

A mi się wydaje że ja powinnam mieć częściej wizyty z powodu tej wady genetycznej pępowiny aby częściej kontrolować serduszko małej czy na pewno jest ok i dlatego tez zdecydowałam się te III badanie prenatalne bo nawet doktorku która robiła połówkowe mówiła aby sprawdzić nawet teraz też będzie wykonywała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry