Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha moje koty też od razu do pudełka wskakują i zawsze liczą na to że w właśnie dla nich chruponie przyjechały [emoji3]Witam porannie. Czy ktoras z was moglaby wrzucic kelandarz?
Nue ma mnie przy kompie bo zbieram sie do wyjazdu powoli.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Zamowilam w weekend a dzis do mnie przyszedl... tadam
![]()
Moj laktator i buteleczki
Jeszcze kilka dupereli jest w pudle jak tu kociszcza wyciagac jak sie dobrze bawi
Kota w grstisie dawali :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pogoda też piękna wczoraj w parku z mężem byłam ależ było pięknie i kolorowo.
Też mam ostatnio tak że ciągle spać mi sie chce dziś poki co nic nie zrobilam oprocz umycie głowy ale pomału trzeba cos zrobic mężowi na obiad i potem ten kraków. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko oki
Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczoneWstawiam kalendarz zgodnie z Twoją prośbą
![]()
To masz super dzien.Odwiedziłam kosmetyczkę. Zaraz idę na spacer. Nabieram sił. Oby pogoda się utrzymała bo działa zbawiennie. Chyba coś upiekę.
@maja1987 czasem warto się wyżalić i opowiedzieć o niepokojach. Ja wylałam swoje żale i było mi to potrzebne. A tu dziewczyny rozumieją wszystko
Jeśli macie jakieś obawy to sio do lekarza. Myślę że dla ginekologów takie nadprogramowe wizyty to nic nowego a Wasz święty spokój że jest ok jest najważniejszy. I wypoczywancko, koniecznie zwolnić tempo trzeba.