No powiedział, że od 37 tc raz w tygodniu będą mi robić w szpitalu tylko mam się zapisać w poniedziałek.I co Ci powiedział??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No powiedział, że od 37 tc raz w tygodniu będą mi robić w szpitalu tylko mam się zapisać w poniedziałek.I co Ci powiedział??
Oj sorki zapomniałam, że właśnie to napisałaś. Wybacz amnezja ciążowaNo powiedział, że od 37 tc raz w tygodniu będą mi robić w szpitalu tylko mam się zapisać w poniedziałek.
Wiem wiem... Mózg gorzej pracuje [emoji16][emoji16] szare komórki dzieciaczkom oddajemyOj sorki zapomniałam, że właśnie to napisałaś. Wybacz amnezja ciążowa![]()
Ja też po wizycie, wczoraj miałam robione pierwsze KtG w ciąży. Jestem 2 tygodnie przed terminem. I następną wizytę mam w dniu planowanego porodu. Też mają robić KTG. Co dziwne, tutaj (czyli w Szwajcarii) jestem przyjmowana od 5 miesiąca ciąży (Wcześniej chodziłam prywatnie do Polskiego Ginekologa) i co dziwne tylko raz dr badała mi wymaz i szyjkę - i to miesiąc temu. Za to na każdej wizycie badany jest mocz, ciśnienie, waga, krew i jest robione USG. Więc w sumie nie mam pojęcia w jakim stanie jest moja szyjka.