Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeczytalam twój post i krzycze do męża " Do tej herbaty ogórki mi daj"Ale mam ochotę na wszystko co ma ocet, a w domu mi zabraniają bo niby nie można, a mi aż slinka leci
Witaj, gratulacje!!Cześć. Chciałam się przywitać, zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki [emoji2][emoji2]
Strasznie się cieszę. Jutro mam pierwszą wizytę u giną.
Termin z OM to 24.12 ale zobaczymy co powie gin.
[emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie boisz się do Zakopanego?Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Boziuuu ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 1.5 tygodniaehhh wytrzymam!
W piątek jadę ze znajomymi na 3 dni do Zakopanego muszę coś wymyślić dlaczego nie piję?! O ciąży nie chcę mówić jeszcze....
Blair90 witaj i gratulacje! Wigilia powiadasz? Magiczny dzień ;-)
. Mnie z synem pod sklep ciągnęło na kiełbasęMyślałam, że ogórki z ciąży to jakis wał, ale dzisiaj cały słoik był mój i więcej czułam octu tym lepiej chyba będą chłopcy
Dziękuje za kciuki [emoji8]Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Boziuuu ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 1.5 tygodniaehhh wytrzymam!
W piątek jadę ze znajomymi na 3 dni do Zakopanego muszę coś wymyślić dlaczego nie piję?! O ciąży nie chcę mówić jeszcze....
Blair90 witaj i gratulacje! Wigilia powiadasz? Magiczny dzień ;-)