reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Czesc Dziewczyny! Czytam Was od dluzszego czasu ale pierwszy raz postanowilam napisac. Zaczelam 7 tydzien a termin mam na 03.12. W piatek bylam na wizycie i lekarz powoedzial ze dziecko ma za male tetno. 118 w 6 tygodniu. Czy Wasi lelarze tez na tym etapie monitorowali tetno. Jak to u Was wyglada?

Czesc Dziewczyny! Czytam Was od dluzszego czasu ale pierwszy raz postanowilam napisac. Zaczelam 7 tydzien a termin mam na 03.12. W piatek bylam na wizycie i lekarz powoedzial ze dziecko ma za male tetno. 118 w 6 tygodniu. Czy Wasi lelarze tez na tym etapie monitorowali tetno. Jak to u Was wyglada?
Ja byłam na ostatniej wizycie we wtorek, to był 6tydz i 2 dni i lekarz badał tętno. Powiedział że jest 122 czyli super... 118 a 122 to niewielka niby niewielka różnica ale nie znam się na tym na tyle żeby Ci pomóc :/ Dodam, że termin mam na 4 grudnia, czyli dzień po Tobie.

Witaj,

U mnie jeszcze za młoda ciąża niestety na serduszko....

reklama
Cześć wszystkim przyszłym mamom! Witam się i ja, na razie nieśmiało bo ciąża nie potwierdzona przez giną bo za wcześnie. Termin z OM to między 20 a 27 grudnia, zależy jakiego kalkulatora użyje. Za 2 tygodnie wizyta u gina mam nadzieje ze potwierdzi bijące serduszko [emoji847] niestety nie dam rady przeczytać 150 stron jak pokazuje mi apka postaram się być od teraz na bieżąco, choć nie będzie to łatwe bo mam 2 latke w domu i pracuje ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry