gie_er
Fanka BB :)
Ja myślę że sam zapach mięty źle by na mnie podziałał ;-)Chyba spróbuje mięty bo tak jak piszesz jak przedtem mogłam pić dużo wody to teraz nawet to nie wchodzi.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę że sam zapach mięty źle by na mnie podziałał ;-)Chyba spróbuje mięty bo tak jak piszesz jak przedtem mogłam pić dużo wody to teraz nawet to nie wchodzi.
Mój syn też Franek. Ale mój Franek kocha wszystkie zupy i ogórki kiszoneA ja dzisiaj na obiadek mam przedszkolny kapusniaczek. Tesciowe przynosi mi zupy z przedszkola dla Franka, a ja oczywiscie rekwiruje zawsze ogorkowa i kapusniak, mlody i tak nie lubi kwasnego
.
Mnie tylko mięta ratuje. Myślałam żeby krople żołądkowe miętowe wziąć ale nie wiem czy można brać w ciazyJa myślę że sam zapach mięty źle by na mnie podziałał ;-)
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Dlaczego w ciąży nie wolno pić zielonej herbaty? [WIDEO] ponoć nie powinno się pić zielonej herbatyJa próbowałam herbat smakowych,ale źle działały na mnie.A czy można pić zieloną herbatę?Bo za nim zaszłam w ciążę piłam jej bardzo dużo a jak czytałam na internecie to tak różnie piszą...
Ja tez pijam miete. Od 2 dni wlasciwie tylko miete.Chyba spróbuje mięty bo tak jak piszesz jak przedtem mogłam pić dużo wody to teraz nawet to nie wchodzi.
Kapusniak... <slinotok po kolana>A ja dzisiaj na obiadek mam przedszkolny kapusniaczek. Tesciowe przynosi mi zupy z przedszkola dla Franka, a ja oczywiscie rekwiruje zawsze ogorkowa i kapusniak, mlody i tak nie lubi kwasnego
.
Aż się ruszyłam do lodówki po sok z kapusty[emoji6]A ja dzisiaj na obiadek mam przedszkolny kapusniaczek. Tesciowe przynosi mi zupy z przedszkola dla Franka, a ja oczywiscie rekwiruje zawsze ogorkowa i kapusniak, mlody i tak nie lubi kwasnego
.