reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzisiaj przespałam cały dzień, masakra z tym spaniem. Teraz wyszłam z psem na spacer i normalnie nie mam siły. Ciekawe jak długo to potrwa, bo tak się nie da funkcjonować ;)

reklama
Ja nigdy nie piłam kawy, bo nie lubię. Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt, bardzo się cieszę :) co do brzuszka, u mnie już widać i jestem w szoku, że tak szybko, jestem osobą szczupłą może dlatego. A wieczorem po całym dniu jedzenia i picia to jest wielki ;)
Zauważyłam, że u mnie brzuch też wieczorami większy. Chce zrobić zdjęcie i wysłać mężowi, ale nie wiem o jakiej porze dnia żeby było wiarygodnie[emoji23] [emoji23]

Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........

Mam pytanie czy będzie któras z was załatwiala sobie cc?? Ja jestem strasznie zniesmaczin już rdzeniem naturalnym pierwsze rodzilam 17 h bez żadnego znieczulenia, a drugie 30 h po 20 h dali mi znieczulenie w kręgosłup a godzinę przed porodem mała była wyciągana Kleszczami bo jej puls zabikl a na CC która prosiłam od początku, było już za późno . A mnie darli tymi Kleszczami rąk że aż z całym łóżkiem się przesuwalam, więc mąż trzymał mnie za jedną pache, położna za drugą trzymając mnie a lekarz darl kleszcze... Dosłownie wyglądało to jak poród "świni" albo jakiegoś słonia. ;( niee nie chce.... Do tego powodu miałam cała szyjke popękana i zszywana od środka. Jak i na zewnątrz. I TO POROD W UK. Rodzilam w 42 tyg i 3 dniu

...........:::::::6tydz i 2dni:::::::::..........
O matko, biedna. :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry