Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli na Cie to uspokoić to jedź i sprawdź. Do tej pory nie było takiej świeżej krwi?dziewczyny jak wiecie od czwartku plamie i byłam w szpitalu sprawdzili ,że z dzieckiem wszystko ok a krwawienie jest podobno temu ,że jest termin mojej spodziewanej miesiączki . Wczoraj to plamienie było juz tylko lekko brązowe więc się uspokoiłam ale dzisiaj znowu rozowo/czerwone .Jutro mam wizyte o 15 i nie wiem czy doczekać już do jutra czy jechać dziś znowu do szpitala sprawdzić czy wszystko ok ?
Myślę, że chyba warto, żeby się nie denerwować tak jak napisałaś.hej babeczki,
ja ze względu na wiek(prawie 37) będę robiła pappa i chcę NIFTY zrobić. Koszty przerażają, ale warto zrobić, żeby się nie denerwować.
była własnie w czwartek jak była w szpitalu i podobno to normalne ... nie wiem moze poczekam do wieczora jak sie nasili to pojadeJeżeli na Cie to uspokoić to jedź i sprawdź. Do tej pory nie było takiej świeżej krwi?
Wieczorem znowu obchód i wszystko, jeżeli masz przestać się martwić to jedź, zwłaszcza że na tym etapie jest cienka granica między tym co normalne, a tym co niebezpieczne.była własnie w czwartek jak była w szpitalu i podobno to normalne ... nie wiem moze poczekam do wieczora jak sie nasili to pojade
Jak krwawiłam w pierwszej ciąży to najchętniej że szpitala bym nie wychodziła. Nie wiem co bym zrobiła, ale skoro powiedziano Ci że to normalne to może poczekaj do jutra.była własnie w czwartek jak była w szpitalu i podobno to normalne ... nie wiem moze poczekam do wieczora jak sie nasili to pojade
Też bym tak zrobiła. Tym bardziej że to dzień spodziewanej miesiączki. Moja siostra krwawila normalnie do 6go miesiąca ciąży. Miała przez 3 dni jak by okres ale mniej obfity.Jak krwawiłam w pierwszej ciąży to najchętniej że szpitala bym nie wychodziła. Nie wiem co bym zrobiła, ale skoro powiedziano Ci że to normalne to może poczekaj do jutra.
No właśnie ja już zamówiłam i czekam na przesyłkę [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom