Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez bym się zastanawiała, naprawdę jakaś kopnięta ta babka skoro po poronieniu nie chce Ci dać i na dodatek piszesz, że masz ciężką pracę to już tym bardziej. A jak długo do niej chodzisz??Prywatnie. Myślę nad zmianą tego lekarza. Płacę strasznie dużo za wizytę i wkurzyła mnie ostatnio tym zwolnieniem.
Nie moge tego znaleźć, znalazałam tylko styczeń 2017Właśnie znalazłam wątek przyszłe mamy styczeń 2018. Już nie jesteśmy na końcu. I czytam tam dokładnie to samo co i my pisalysmy na pierwszych stronach. Dziewczyny z końca grudnia mówią, że my już serca oglądamy i brzuszki pokazujemy. Ależ ten czas leci..
Tak naprawdę to drugi raz u niej byłam. Ale tak za pierwszym razem mi się spodobała, że chciałam aby prowadziła moja ciążę. Chyba wrócę do mojego ginekologa. Tylko miałam traume, bo On mi przeprowadzał poronienie w szpitalu i bałam się z Nim spotkać. To bardzo dobry i ceniony ginekolog, tylko kojarzył mi się z tymi wszystkimi złymi doświadczeniami. Ale może się przełamie i wrócę do Niego. Chcę też rodzic w szpitalu w którym On pracuje.Tez bym się zastanawiała, naprawdę jakaś kopnięta ta babka skoro po poronieniu nie chce Ci dać i na dodatek piszesz, że masz ciężką pracę to już tym bardziej. A jak długo do niej chodzisz??
Ja właśnie prowadzę ciążę u lekarza który kwalifikowł mnie do zabiegu, a później go przeprowadzał.Tak naprawdę to drugi raz u niej byłam. Ale tak za pierwszym razem mi się spodobała, że chciałam aby prowadziła moja ciążę. Chyba wrócę do mojego ginekologa. Tylko miałam traume, bo On mi przeprowadzał poronienie w szpitalu i bałam się z Nim spotkać. To bardzo dobry i ceniony ginekolog, tylko kojarzył mi się z tymi wszystkimi złymi doświadczeniami. Ale może się przełamie i wrócę do Niego. Chcę też rodzic w szpitalu w którym On pracuje.
Po 35 roku życia robione są bezpłatnie. Choć i tak najlepiej wykonać je dopiero koło 12 tygodnia życia. Po za tym na usg mogą być również przesłanki do ich wykonania tj. Brak kości nosowej. Choć pewien odsetek dzieci z zespołem downa nawet cała ciążę rozwija się prawidłowo i dopiero w chwili poznania się można dostrzec ten specyficzny wyraz twarzy jednocześnie ogromne podobieństwo do rodziców. Wiem że moja mama 39 lat (2.5 roku temu) kiedy zaszła w ciążę a na usg nie było kości nosowej za PAPA nie płacila nic. Amniopunkcje miała wykonana dodatkowo i tu placilismy 1000zl za wynik przyspieszony. I już dokładny opis wady oraz płeć w 13 tygodniu poznaliśmy mojej siostry.Ja też się męczę z tą sennością i brakiem energii. Dzisiaj idę do ginekologa na nfz. Spróbuję wyciągnąć od niego skierowanie na te testy prenatalne i może na usg piersi. Ciekawa jestem czy mi da czy pogoni. To chore, że człowiek ubezpieczony, płaci składki, a jak przychodzi co do czego to robią że wszystkim łaskę i finalnie człowiek musi robić prywatnie. Zobaczymy.
Wiem co czujesz, ale jesli go znasz i mu ufasz to wróć do niego, zwłaszcza, że zna Twoją historię. Moja ginekolog też wypisłał mi skierowanie na zabieg do szpitala, tez jakiś żal był, ehhh no ale przecież to nie z jej winy, chodzę do niej od 9 lat więc zna mnie dobrze, moje problemy itp, dlatego do niej chodzę i jakoś jej ufam.... Widzę, że dużo w yżciu przeszłaś... jesteś bardzo silną kobietą!Tak naprawdę to drugi raz u niej byłam. Ale tak za pierwszym razem mi się spodobała, że chciałam aby prowadziła moja ciążę. Chyba wrócę do mojego ginekologa. Tylko miałam traume, bo On mi przeprowadzał poronienie w szpitalu i bałam się z Nim spotkać. To bardzo dobry i ceniony ginekolog, tylko kojarzył mi się z tymi wszystkimi złymi doświadczeniami. Ale może się przełamie i wrócę do Niego. Chcę też rodzic w szpitalu w którym On pracuje.