Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupiłam i pije codziennie rozrobiony z ciepłą wodą ale chyba to bardziej zapobiega niż leczyMam często zapalenie pęcherza, teraz zażywam naturalny sok z żurawiny, kupiłam bvutelkę (1l) w aptece za 25 zł i łykam po 20ml rano i wieczorem na wzmocnienie, na razie jest ok, i kobiety w ciąży mogą bez problemu naturalny sok pić bo jest bezpieczny
@M@gda i @Millo na administratorów!jestem za!
Jeśli chodzi o prywatny wątek to my na czerwcówkach 08 też mieliśmy zamknięty ale już później jak już dużo nas było, można było właśnie pisać o wszystkich problemach, nie tylko ciążowych, całkiem spoko
ja już kiszę w robocie, nie moge się doczekac wizyty czwartkowej, odliczam jak walnięta, ale też coraz większy stres .... trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!!!!
Miłego dnia!
Żurawina leczy i zapobiega, a jak czujesz, że coś się dzieje to tez robiłam nasiadówki, albo ciepła kąpiel w wannie ALE!!!!! nie wiem czy w ciąży można robić! Więc nie pomogę, jak będzie Cie męczyć to skonsultuj z lekarzem, na pewno coś poradzi a i tak lepiej wyleczyć niż się męczyć i coś gorszego złapać np. zapalenie nerek bo tez tak to się może skończyć.... trzymam kciuki żeby szybko przeszło!kupiłam i pije codziennie rozrobiony z ciepłą wodą ale chyba to bardziej zapobiega niż leczy
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
jutro na szzescie mam wizytę u ginekologa i o wszystko wypytam.Żurawina leczy i zapobiega, a jak czujesz, że coś się dzieje to tez robiłam nasiadówki, albo ciepła kąpiel w wannie ALE!!!!! nie wiem czy w ciąży można robić! Więc nie pomogę, jak będzie Cie męczyć to skonsultuj z lekarzem, na pewno coś poradzi a i tak lepiej wyleczyć niż się męczyć i coś gorszego złapać np. zapalenie nerek bo tez tak to się może skończyć.... trzymam kciuki żeby szybko przeszło!