pieszczoszka1988
Jestem mamusią
porządek przenoszenie wątków aniaslu pewnie by cię wtajemniczyła w reszte
Dobrze by było żeby galeria zdjęciowa była wątkiem zamkniętym gdzie widzą ją tylko członkowie grupy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też od razu pomyślałam o Tobie i o naszej MilloHrhrhr. Nie wiem dlaczego, ale od razu wiedzialam ze padnie taka propozycja, wlasnie tak umotywowana :d.
Moze byc. Tylko nie wiem na czym mialaby polegac ta funkcja![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest jeszcze do ustalenia później.Ja myślę że fajnie byłoby cały wątek zrobić zamknięty za jakiś czas
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego tak uważasz?Ja myślę że fajnie byłoby cały wątek zrobić zamknięty za jakiś czas
To stworzy się osobny wątek jeden na intymne sprawy będziemy chciały się coś zapytać to właśnie tamBo z czasem będziemy poruszać coraz bardziej osobiste tematy i uważam że jeżeli ktoś będzie chciał dołączyć to po prostu napisze i się ją doda, a przykładowy Zenek z Inowrocławia nie będzie mógł wejść i czytać ze ta już może współżyć tamtą boli wagina a jeszcze inna której zdjęcie z twarzą można zobaczyć w galerii cierpi na ból piersi lub leci jej siara[emoji6]
Na wrzesniowkach mamy grupę całkiem zamknieta i uważam że to najlepsze wyjście, ale ok nie będę się kłócić po prostu nie będę poruszać żadnych nie ciążowych tematów [emoji4]To stworzy się osobny wątek jeden na intymne sprawy będziemy chciały się coś zapytać to właśnie tamchyba jeszcze żadna grupa nie ukryla wszytko. Będzie dobrze gie_er zobaczysz. w majowkach 2013 miałyśmy tak i naprawdę super było wszytko .
...........:::::::6tydz i 6dni:::::::::..........