reklama
M@gda
Moderatorka
@M@gda wszytko ok? Mało dziś Cie ;*
Dzieki, ze pytasz.
Ja pojechalam do domu do rodziców. Siedze z babcia z ojcem. Mam mniej czasu na forum. Sporo spie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
SlicznosciNa tym etapie ok, liczyłam już na zarodek z serduchem i niby coś tam zaczynało pulsować, ale powiedział, że zobaczymy za 3 tygodnie bobaska. Co do bólu powiedział, żebym zrobiła CRP jeśli faktycznie będą częste i mocne, ale jeśli po no-spie przechodzi szybko to według niego jelita. Wstawiam fotkę tutaj i w wątku wizytowym
Zobacz załącznik 803822
Dobry wieczór. Przepraszam, że na kolorowo, ale zależy mi, żeby ten wpis zobaczyły wszystkie dziewczyny z tego wątku
1. Przede wszystkim potrzebuję, żeby w Waszym dziale pojawiła się moderatorka. Pomyślcie, która z Was , a najlepiej 2 potrafią stwarzać dobrą atmosferę i mogłyby się wami zaopiekować i napiszcie do mnie.
2. Jeśli chcecie mieć dodatkowo dział zamknięty , to jest to możliwe i załatwia to ze mną moderatorka.
3. Bardzo fajne i ważne. W tym tygodniu specjalnie na pytania dziewczyn, które są w I trymestrze ciąży odpowiada świetna położna. Koniecznie skorzystajcie z jej wiedzy! Warto! Tu link do jej forum
1. Przede wszystkim potrzebuję, żeby w Waszym dziale pojawiła się moderatorka. Pomyślcie, która z Was , a najlepiej 2 potrafią stwarzać dobrą atmosferę i mogłyby się wami zaopiekować i napiszcie do mnie.
2. Jeśli chcecie mieć dodatkowo dział zamknięty , to jest to możliwe i załatwia to ze mną moderatorka.
3. Bardzo fajne i ważne. W tym tygodniu specjalnie na pytania dziewczyn, które są w I trymestrze ciąży odpowiada świetna położna. Koniecznie skorzystajcie z jej wiedzy! Warto! Tu link do jej forum
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja po wizycie . Miałam dziś robioną cytologie i oczywiście badanie i usg . Mam nadżerkę wrrr już chyba 4 raz . Mam przepisane leki na podtrzymanie . Serduszko dzidziusia pięknie bije i cudownie się rusza
Zmieniłam Lekarza i jestem bardzo zadowolona
!!!!
gie_er
Fanka BB :)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Najlepiej ktoś kto tu często jest i juz sie czymś zajmuje np M@gda ???? i ktos tam jeszcze ??
gie_er
Fanka BB :)
reklama
M@gda
Moderatorka
Hrhrhr. Nie wiem dlaczego, ale od razu wiedzialam ze padnie taka propozycja, wlasnie tak umotywowana :d.Najlepiej ktoś kto tu często jest i juz sie czymś zajmuje np M@gda ???? i ktos tam jeszcze ??
Moze byc. Tylko nie wiem na czym mialaby polegac ta funkcja