eklerkaa
Fanka BB :)
Hahahahhaha ale by było. Tobie byśmy i tak wybaczyly wszytkoZobaczymy, może niedługo napiszę wam
"Mam tę moc, mam tę moc"...
żebym ze szczęścia nie skasowała całego forum hahaha![]()
...........:::::::7tydz i 0dni:::::::::..........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahahhaha ale by było. Tobie byśmy i tak wybaczyly wszytkoZobaczymy, może niedługo napiszę wam
Hahaha jak słyszę tą piosenkę to przypomina mi się to.Zobaczymy, może niedługo napiszę wam
Zazdroszcze wam tego spania i mdlosci. Ja zadnych oznak ciazy nie mam i juz mam stracha.Jakby nie beta tak wysoka to myslalabym ze calkiem spadla. Kto jeszcze czeka na wizyte zobaczyc czy serduszko pika?
wszystko bedzie dobrze ja w poprzedniej cizy czulam sie swietnie zero ciazowych przypadlosci na poczatku dopiero kolo 8-9 tyg zaczely mi sie smaki na rozne zeczy i super sie czulam do konca. Ja serduszka tez nie widzialam jeszcze w czwartek ide na wizyte
A w temacie komuni tez mam 3 maja komunie chrzesniaka daje 500 zl tyle mam i wiecej nie wyskrobie. Wiem jednak ze wszyscy daja wiecej. W pazdzierniku bylam na weselu akurat bylam pod kreska wiec dalam 200 zl bo nie wloze kasy wiecej zeby sie pokazac a pozniej bede kombinowac do 1.