eklerkaa
Fanka BB :)
Hahahahhaha ale by było. Tobie byśmy i tak wybaczyly wszytkoZobaczymy, może niedługo napiszę wam
"Mam tę moc, mam tę moc"...
żebym ze szczęścia nie skasowała całego forum hahaha![]()
...........:::::::7tydz i 0dni:::::::::..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hahahahhaha ale by było. Tobie byśmy i tak wybaczyly wszytkoZobaczymy, może niedługo napiszę wam
Hahaha jak słyszę tą piosenkę to przypomina mi się to.Zobaczymy, może niedługo napiszę wam
Zazdroszcze wam tego spania i mdlosci. Ja zadnych oznak ciazy nie mam i juz mam stracha.Jakby nie beta tak wysoka to myslalabym ze calkiem spadla. Kto jeszcze czeka na wizyte zobaczyc czy serduszko pika?
wszystko bedzie dobrze ja w poprzedniej cizy czulam sie swietnie zero ciazowych przypadlosci na poczatku dopiero kolo 8-9 tyg zaczely mi sie smaki na rozne zeczy i super sie czulam do konca. Ja serduszka tez nie widzialam jeszcze w czwartek ide na wizyte
A w temacie komuni tez mam 3 maja komunie chrzesniaka daje 500 zl tyle mam i wiecej nie wyskrobie. Wiem jednak ze wszyscy daja wiecej. W pazdzierniku bylam na weselu akurat bylam pod kreska wiec dalam 200 zl bo nie wloze kasy wiecej zeby sie pokazac a pozniej bede kombinowac do 1.