Dziewczyna po co jest dodatkowe forum o wizytach i usg? Przecież po to mamy to tutaj żeby właśnie o tak ich sprawach pisać. W końcu jak najbardziej dotyczy to spraw ciąży i przyszłych mam. Jeśli nie macie nic przeciwko ja będę wszystko na ten temat zamieszczać tutaj.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja w drodze do pracy. Żadnych zmian, nic nie mam uciążliwego. Nie mdli mnie, nie śpię dużo, jem normalnie. Współczuję dolegliwości, ale chociaż wiecie że jesteście w ciąży 
Kangurek ja zamykam listę, bo termin mam na 31 grudnia więc zostań i udzielaj się, bo mało nas z końca.
Dziewczyny z wątku invitro trzymam kciuki za was i czekamy tu na wasze wpisy!

Kangurek ja zamykam listę, bo termin mam na 31 grudnia więc zostań i udzielaj się, bo mało nas z końca.
Dziewczyny z wątku invitro trzymam kciuki za was i czekamy tu na wasze wpisy!
zapmarta
Karolkowa mama
Kingutek miało być oczywiście. 

reniuszek
Love in the knick of time
Cześć dziewczyny!
Ciekawa jestem czy tylko u mnie tak dziwnie czy może, któraś z was też przed z to przechodzi.
Męczą mnie bóle w pachwinach i promieniujace od biodra w dół nogi - jakby rwa kulszowa. Czy to normalne? Mam problem ze spaniem czy to normalne? Pamiętam z pierwszej cieszy takie dolegliwości pojawiły się u mnie tuż przed porodem :-/.
Co prawda od połowy ciąży byłam leżąca i na podtrzymania a poród miałam 5 tyg przed terminem, to teraz boję się.....
Ciekawa jestem czy tylko u mnie tak dziwnie czy może, któraś z was też przed z to przechodzi.
Męczą mnie bóle w pachwinach i promieniujace od biodra w dół nogi - jakby rwa kulszowa. Czy to normalne? Mam problem ze spaniem czy to normalne? Pamiętam z pierwszej cieszy takie dolegliwości pojawiły się u mnie tuż przed porodem :-/.
Co prawda od połowy ciąży byłam leżąca i na podtrzymania a poród miałam 5 tyg przed terminem, to teraz boję się.....
M@gda
Moderatorka
Ja mleka nie lubie. Jedynie jak pijam to taka delikatna kawe z lyzeczki a mleka pol na pol z woda. Ale dzisiaj nawet tomi nie wchodzilo.Dziewczyny czy pijecie mleko ze względu na wapń? Właśnie czytałam, że na naszym etapie powinno się pić trzy szklanki dziennie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Staram się... Przemykam mleko w miksturach z czosnkiem i miodem, aczkolwiek dzisiaj od rana wymiotuję tym.....Dziewczyny czy pijecie mleko ze względu na wapń? Właśnie czytałam, że na naszym etapie powinno się pić trzy szklanki dziennie.
reklama
Rossiczka
Moderatorka