gie_er
Fanka BB :)
Cudownie:* Bardzo się cieszęJuz po. Widziałam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale widac bylo na ekranie jak pika... nosz zaraz sie porycze...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudownie:* Bardzo się cieszęJuz po. Widziałam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale widac bylo na ekranie jak pika... nosz zaraz sie porycze...
W końcu go nie wypiłam [emoji23] ale byłam przygotowana na ewentualność mocnego osłabienia [emoji6] ogólnie lubię buraczki więc pewnie sok też bym przełknęła [emoji6]. Na razie nie sprawdzę [emoji6] wcisnęłam go tacie [emoji6] on lubi takie soki [emoji6].Karolcia podziwiam ze umiesz wypic sok z buraka!ja nie przelkne teraz nic innego niz woda,cola i mieta.Masakra..w ogole beznadziejnie sie odzywiam teraz..az sie boje o morfologie i hematokryt:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula wspaniała wiadomość <3 !!! Dumna jestem z Twojego maluszka!! <3Juz po. Widziałam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale widac bylo na ekranie jak pika... nosz zaraz sie porycze...
U mnie to samo, przed ciążą piłam ok. 3 kawy dziennie, czarne i mocne, teraz ograniczam się do jednej rano i nie takiej mocnej jak piłam wcześniej.przed ciaza pilam duzo kakawy a teraz racze sie jedna :///
Kciuki za dzisiejsze wizytujace
Wspaniale [emoji7] [emoji7] [emoji7] rycz sobie, rycz. Łez szczęścia nigdy za duzo[emoji8] [emoji8] [emoji8]Juz po. Widziałam serduszko. Jeszcze nie bylo slychac ale widac bylo na ekranie jak pika... nosz zaraz sie porycze...
To ja nie znoszę mleka, ale duszkiem trzy szklanki opędzluje, czego nie robi się dla dziesiątkaJa mleko uwielbiam i pijam codziennie dlatego, ze lubięna noc z miodem bo choroba mnie trzyma a w dzień na zimno tak o poprostu i jeszcze płatki zjadam z mlekiem
![]()