reklama

Grudniowe mamy 2017

Ojej te organizery są świetne. Pochwalcie się dziewczyny jak dostaniecie.

Mi z nudów weszła faza na paznokcie
Podirytowalam się ostatnio ponieważ miałam umówiona wizytę u stylistki na zwykłą hybryde z powodu l4 odwołalam.
Wiec postanowiłam kupić sobie sprzęt i spróbuję sama.... :)
Ja mam cały czas dylemat czy robić hybryde czy nie. Jakąś fazę zlapalam że to niebezpieczne etc.

Też nad tym organizerem myślę, chyba sobie zamowie

reklama
Ja chce zamówić razem z książką cały zestaw [emoji4] więc też do 25.05 czekam żeby można było zamawiać.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Co to w ogóle jest ten organizer?

Jak dobrze zmatowisz płytkę i odtluscisz i odsuniesz skórki z płytki to będzie sie trzymać :) Aby cienkie warstwy. Bazę cienko jakbys chciała wetrzec w płytkę, kolor tez cienko bo im grubiej tym środek nie utwardzi się dobrze i będzie później płatami odchodzić :) i zabezpieczać wolny brzeg trzeba :) dasz rade, nie jest trudne :D jakby nie chciało sie trzymac bo różnie bywa przy hormonach to polecam pod baze położyć primer bezkwasowy i poczekać aż odparuje z minutke :)

p19uflw1nv024jhl.png
Dzięki!
Ja znalazłam fajny zestaw startowy z semilac i neonails.
W zestawie jest cleaner action baza, top i inne narzędzia jak bloczek patyczki :-) jakieś mini lakiery hybrydowe itd :-)

Poza tym naogladalam się masę filmów na yt red lipstick monster. Fajnie dziewczyna tłumaczy :-)

Ojej te organizery są świetne. Pochwalcie się dziewczyny jak dostaniecie.

Mi z nudów weszła faza na paznokcie
Podirytowalam się ostatnio ponieważ miałam umówiona wizytę u stylistki na zwykłą hybryde z powodu l4 odwołalam.
Wiec postanowiłam kupić sobie sprzęt i spróbuję sama.... :)
Dlaczego z powodu L4? Boisz się wychodzić z domu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry