Mniam. Mój mąż robił rok temu taki napój z arbuza i mięty pyyycha.Ja lubię teściowej "Tymbark"robi z mięty i cytryny
ale trochę za słodki dla mnie i rozrabiam z woda
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mniam. Mój mąż robił rok temu taki napój z arbuza i mięty pyyycha.Ja lubię teściowej "Tymbark"robi z mięty i cytryny
ale trochę za słodki dla mnie i rozrabiam z woda
![]()
Dziwne ja cukinia robię w zalewie octowej i dodaje paprykę i cebulkę :-)Moja teściową robi cukinie w sloikach z ziołami i oliwa ale mi to nie leży, jakieś takie tłuste
![]()
Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)Też uwielbiam robić. Dżemy malinowe i truskawkowe mam jeszcze z zeszłego roku. Też się nie mogę doczekać sezonu, tylko... Kto towar będzie taszczył do domu![]()

Ja zamówiłam rok temu suuuuper słoiki! Wszystko pięknie się z nich wyjmuje, super myje, są bez żadnych udziwnień, proste. Nie sądziłam, że będę tak zadowolona. Polecam. Zaraz je znajde i wstawię zdjęcie.Ja chyba zaraz zamówię przez neta słoiki jakieś stylowe na przetwory a tańczyć warzywa i owoce będzie emek :-)
Dobrze że na podwórku mam sporo owoców :truskawki, porzeczki, arenie, wiśnie, jabłka, śliwki zwykle i mirabelki, poziomki
Aj nie mogę się doczekać![]()
to się na kiedy indziej umówimyChętnieale ja to boję się z domu wychodzić
mam 1 na zwolnieniu. Jutro wizyta u gina, powiem żeby się nie wydurniał i wpisał 2, bo z psem muszę wyjść w ciągu dnia
![]()
Chętnieto się na kiedy indziej umówimy![]()
A ja rozpoczęłam dziś wczuwanie się w ciało i wysluchiwanie dziecka..czyli siedzę przed tv z ręką "w gaciach" i nasluchuje zawzięcie
może coś drgnie, zawibruje bo na kopniecia to za wcześnie
A Wy kiedy poczulyscie ruchy w poprzednich ciazach?