Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, mnie na studiach zawsze uczono, że nie należy przywiązywać się do treści snu - który zależy od naszej kreatywności, charakteru, wyobraźni. Tylko raczej do emocji, które w tym śnie występowały. Czułaś strach i smutek? Niepewność i przygnębienie apropo przyszłości?Mam sprawę do tych z Was, które znają się trochę na snach. Pół nocy śniły mi się groby chyba małych dzieci. I tak strasznie płakałam. Obudziłam się przerażona i nie mogłam dojść do siebie dłuższy czas. Co to może znaczyć???
Dzięki. Łatwo nie będzie, ale się postaram[emoji5]Kochana, mnie na studiach zawsze uczono, że nie należy przywiązywać się do treści snu - który zależy od naszej kreatywności, charakteru, wyobraźni. Tylko raczej do emocji, które w tym śnie występowały. Czułaś strach i smutek? Niepewność i przygnębienie apropo przyszłości?
Powinnaś bardziej zrelaksować się w normalnym życiu, mniej myśli negatywnych, mniej leku. Wiem, że to trudne. Ale organizm być może daje Ci znać, abyś po prostu uspokoiła myśli :*