Co do pytania o wielkość dziecka to 7cm na badaniach genetycznych jest "w sam raz" [emoji6] trzeba wziąć pod uwagę, że dzieciaczki tak urosły z 3cm w jakieś 3 tygodnie [emoji6]. Podejrzewam, że moje maleństwo na badaniu w 13 tyg 0d też będzie miało troszkę ponad 7 cm [emoji7].
Włosów nie farbuję na razie. W listopadzie ostatni raz robiłam ombre i trochę podkręcałam mój naturalny kolor, ale na moich rudych włosach kolor zawsze się wypłukuje zanim jakiś porządny odrost się zrobi [emoji6]. Teraz nie umiem się zdecydować czy iść dalej w ombre czy jakiś kolor więc na razie się zapisałam na cięcie. Myślę, że na razie to mi wystarczy ze zmian na głowie [emoji6]. Zwłaszcza, że nastawiam się na ścięcie przynajmniej 10-15 cm [emoji6]. Ale gdybym miała mocno widoczny odrost to bym na pewno farbowała, uprzedzając fryzjerkę o ciąży [emoji6].
Właśnie wstałam z łóżka [emoji16] 3h temu wstałam na siku to przy okazji powiesiłam ręczniki na balkonie (uwielbiam opcję opóźnionego startu w pralce [emoji16] kończyło się wirować jak wstałam [emoji6]), ale wrzuciłam drugą turę prania do pralki i wróciłam do łóżka [emoji16]. Zaraz zjem śniadania i chyba się rozsiądę na balkonie by złapać trochę słońca [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom