reklama
I dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.Hej dziewczyny!
Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.
Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza![]()
Rossiczka
Moderatorka
Brzydka pogoda? Nad Bemowem bezchmurne niebo... my za kilka godzin ruszamy do Zalesia, więc mnie zmartwilasHej dziewczyny!
Coś mi się pogoda kiepści. Niedziela dziś i poleżałam w łóżku.
Ogłaszam też wszem i wobec, że dziś nikt nie ma wizyt i nie chce mi się wklejać kalendarza![]()
iwilleatyou
Fanka BB :)
A ja jade do pracyI dobrze. Masz mniej na głowie.[emoji2] Leż i odpoczywaj. Ja zaraz wstaje coś zjeść, zastrzyk i też zasiadam przed tv. Pogoda też zaczyna się psuć. Ale to dobrze, bo kwiatki już mi usychają w ogrodzie. Może sobie popadać jeden dzień.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Darunia tak jak dziewczyny radzą weź 4tabl duphastonu na raz. Ja też tak brałam . Poza tym masz kogoś kto ci pomoże i odciąży cię w pracach ??
Trzymaj się kochana ściskam i trzymam kciuki żeby się polepszyło ! Buziaki
Trzymaj się kochana ściskam i trzymam kciuki żeby się polepszyło ! Buziaki
iwilleatyou
Fanka BB :)
Haha poplakalam sie skladajac kuzynowi zyczenia na 18 urodziny
ale ze mnie głupek
no coz teskno mi za nimi 
M@gda
Moderatorka
Ja od 3 dni siedzę u rodziców pod Kielcami. Tu jest deszczowo niestety.Brzydka pogoda? Nad Bemowem bezchmurne niebo... my za kilka godzin ruszamy do Zalesia, więc mnie zmartwilas
Ale dziś wracamy do domu, więc daj znać jak w Zalesiu pogoda wygląda.
reklama
Cześć dziewczyny
od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?
potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź
) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia 
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.