Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nigdy za mięsem nie przepadłam, ale teraz to mnie od niego odrzuca. Orzeszek chyba wegetarianin będzieJa też owoce, sałatki, warzywa. Zawsze byłam mięsożerna a od kilku dni na samą mysl o mięsie mnie mdli.
Łooo ja też wczoraj w domu najadałam się jak wąż u rodziców - później leżałam i trawiłamA ja się dziś objadlam na tych chrzcinach. Oczywiście salatki "wciagalam nosem"ale to też nie każda mi podeszła, np gyrosowa do tej pory uwielbiana "newer", bleeeh. Najlepsza to grecka i heja. No i ciasto, a zupka grzybowa jaka pyszna o Boziuuu, a torcik! Mmmm! No i nie omieszkalam podkrasc z dziecięcego stolika chipsów, wybaczcie mi maluszki, odkupieNO I NAJWAŻNIEJSZE ładnie wygladalam chyba bo nawet teściowa poświęciła ułamek sekundy żeby sie mną pozachwycac
Reasumując, jestem po prostu dziś zadowolona głównie dlatego że się najadlam
![]()
Wiesz, w Wólce jest niezła pizzeria, Capresi. Nie jest wspaniała, ale jest dobra i nie drogo. Jak będziecie u siebie na działce to możecie spróbowaćA mnie I mojego "Wlocha "mąż zaprosił na pizzę :-) ale chyba trzeba było wziąć makaron [emoji23] [emoji23] [emoji23] pół godziny się zastanawiałam co zamówić