• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć Dziewczyny.
Czytam Was cały czas ale od dłuższego czasu siedzę cicho. Wczoraj miałam usg genetyczne. 3 tygodnie przed tym testem noc w noc miałam straszne sny. Tak straszne, że bałam się tu pisać i przyzwyczajać do bycia z Wami. Okazało się, że to tylko głupie sny i wszystko jest w porządku. Czekam jeszcze na wynik testu biochemicznego ale tego już się aż tak nie obawiam. Jestem szczęśliwa i w końcu zrelaksowana. Ciągle sobie mówiłam, że będzie dobrze ale te sny męczyły mnie potwornie.
Teraz już myślę, zagoszczę u Was na dobre:)

1495795804-aaaaaa.jpeg

Dobre getry ciążowe dostałam od nie-męża ? :D co tam czarne...mam kanarkowe!!! [emoji14] dodam tylko, że brzucha dalej nic zero null a to już 13t5d

Ja też już po wizycie. Dzieciątko ma 6,1 cm - wielka ulga, że ładnie rośnie, bo ja nie rosnę... waga w najlepszym wypadku jak sprzed ciąży. Przezierność też ok. Tylko trochę podwyższone TSH, bo 2,69. Tak jak u pozostałych dzisiaj wizytujących, maleństwo było bardzo ruchliwe i trudno było zrobić zdjęcie albo zobaczyć płeć.
Miłego dnia wszystkim
IMAG0686.jpg

Załączniki

• IMAG0686.jpg
    IMAG0686.jpg
    551,8 KB · Wyświetleń: 494
Ja też już po wizycie. Dzieciątko ma 6,1 cm - wielka ulga, że ładnie rośnie, bo ja nie rosnę... waga w najlepszym wypadku jak sprzed ciąży. Przezierność też ok. Tylko trochę podwyższone TSH, bo 2,69. Tak jak u pozostałych dzisiaj wizytujących, maleństwo było bardzo ruchliwe i trudno było zrobić zdjęcie albo zobaczyć płeć.
Miłego dnia wszystkimZobacz załącznik 808092
Jakie piękne zdjęcie! Cudne dzieciątko. Piękny prezent na dzień mamy ^^

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry