reklama
Mariti miejmy nadzieję że to nic złego, w ciazy często jest mokro i duża ilość fizjologicznej wydzieliny, ale dobrze ze pojechałaś sprawdzić.
Ja mam wizyte o 11 więc jeszcze sporo czasu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam wizyte o 11 więc jeszcze sporo czasu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Maglik, @Oska305, @Izabela90, @padiq, @maja1987 Powodzenia i czekamy na dobre wieści bo na pewno tylko takie będą 
@Marti92 Mam nadzieję, że wszystko dobrze z maluszkami? Daj znać co i jak...
Ja dziś miałam nockę z serii tych trudniejszych- ganianie do łazienki, budzenie się co 1-2 godziny no i ciekawe sny... Śnił mi się mój poród, tylko to nie mogło wyglądać normalnie
zaczęłam rodzić w środku nocy, w jakimś obcym domu, całkowicie sama i to przez gardło (?!). W pewnym momencie stwierdziłam że coś jest nie tak, więc pojechałam na SOR, gdzie dowiedziałam się że to całkowicie normalne, choć zdarza się niezwykle rzadko. Podłączyli mi całą aparaturę do EKG zamiast na brzuchu, to w okolicy obojczyka i zaczęła się akcja. Wtedy się obudziłam, sama nie dowierzając jak głupie sny można mieć. 
@Marti92 Mam nadzieję, że wszystko dobrze z maluszkami? Daj znać co i jak...
Ja dziś miałam nockę z serii tych trudniejszych- ganianie do łazienki, budzenie się co 1-2 godziny no i ciekawe sny... Śnił mi się mój poród, tylko to nie mogło wyglądać normalnie
padiq
Fanka BB :)
Cześć
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Zdrówka wszystkim życzę.
Ja muszę przyznać że mam niezłego stracha przed wizytą u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Marti! Odezwij się koniecznie czy wszystko w porządku.
U mnie dzieci wyprawione do szkoły . Czas jakieś śniadanie zjeść.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Zdrówka wszystkim życzę.
Ja muszę przyznać że mam niezłego stracha przed wizytą u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Marti! Odezwij się koniecznie czy wszystko w porządku.
U mnie dzieci wyprawione do szkoły . Czas jakieś śniadanie zjeść.
reklama
Endywia
Fanka BB :)
Pamietam o krakowskim piatkowym spotkaniu 
@Maglik , @Oska305 , @Izabela90 , @padiq , @maja1987 Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Tak - pogoda okropna
a ja akurat mam troche zalatwien i z domu musze wyjsc..
W weekend postawilismy komode z przewijakiem z Ikea i zaczynam juz porzadki. Dostalam od szwagierki mojej swiadkowej wyprawke dla Malej prawie do roku!! Teraz segreguje i powoli piore - beda czekaly spokojnie w komodzie
@Maglik , @Oska305 , @Izabela90 , @padiq , @maja1987 Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Tak - pogoda okropna
W weekend postawilismy komode z przewijakiem z Ikea i zaczynam juz porzadki. Dostalam od szwagierki mojej swiadkowej wyprawke dla Malej prawie do roku!! Teraz segreguje i powoli piore - beda czekaly spokojnie w komodzie