motylkowelove
Fanka BB :)
Jesteśmy dobrej myśli może nie będzie źle jak coś tam pogadali :* daj znac poJestem w szpitalu, czekam za badaniami... lekarka która ma przeprowadzić badanie robi teraz CC. Najgorsze to czekanie...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy dobrej myśli może nie będzie źle jak coś tam pogadali :* daj znac poJestem w szpitalu, czekam za badaniami... lekarka która ma przeprowadzić badanie robi teraz CC. Najgorsze to czekanie...![]()
Trzymam kciuki, bdzie dobrze. I czekamy na informacje :*Jestem w szpitalu, czekam za badaniami... lekarka która ma przeprowadzić badanie robi teraz CC. Najgorsze to czekanie...![]()
Trzymam kciuki mocno za was. Daj znac po.Jestem w szpitalu, czekam za badaniami... lekarka która ma przeprowadzić badanie robi teraz CC. Najgorsze to czekanie...![]()
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze.Jestem w szpitalu, czekam za badaniami... lekarka która ma przeprowadzić badanie robi teraz CC. Najgorsze to czekanie...![]()
Super. BedZie dobrzeUff... Jestem po badaniach, narazie lekarka nie widziała zaburzeń rytmu, ale i tak będą to jeszcze badać. Już trochę mi lepiej... Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()
I oby tak zostalo..Uff... Jestem po badaniach, narazie lekarka nie widziała zaburzeń rytmu, ale i tak będą to jeszcze badać. Już trochę mi lepiej... Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()