Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuch boli ja przed okresem. Na Ktg zapisał się jeden skurcz a jak podwozie sprawdziła to mowila,że szyjka miękka i skrócona ale zamknięta. Wczoraj bolał mnie brzuch i pachwiny ciągły aż do krzyża. Ale to już normalne.I jak po wizycie u lekarza? Skurcze ustały?
Ja miałam 19 a ta moja ***** taka panikę zrobią,że hej [emoji85] teraz mam już 14Cos takiego znalazlamZobacz załącznik 918495
Z tego wynika ze jeszcze sa w normie ale w tym niskim poziomie![]()
A gdzie kupowalas ??
Biegowy wózek, jaki? Chce wrócić po miesiącu do biegania... Ja też mam Q e r i D o czy jakoś tak.
Kurkuma jest cudowna, ma ogrom leczniczych właściwości. Ale nie smaczna.
Gebka nie martw sie, moze to mocz. Ja mam od wczoraj zdecydowanie mniej wydzieliny. Jednak chodzę jak pokraka bo pachwina prawa znowu mi dokucza i cały prawy bok kluje.
Ciekawe, zobaczysz co ci powie na następnej wizycie. Jeśli chodzi o przeziębionie, powiem Ci że duża dawka witaminy C i sok z malin. Mnie to ratowalo cała ciazeKurcze... a moja gin mówi że przed świętami będzie za wcześnie. A termin z OM też mam taki... nast wizytę mam 11.12 i będę walczyć o wyznaczenie terminu... choć ciekawe czy doczekam wizyty bo termin z usg już mi wychodz 10.12
Od wczoraj męczy mnie przeziębienie (suchość i pieczenie gardła, katar, ból głowy)Coś na takie dolegliwości polecacie - póki co mleko z miodem i herbata no i wzięłam na gardło w nocy *spam* do ssania (bez konsultacji ale pisze że to dla kobiet w ciąży...) bo już nie wiedziałam jak oddychać... aż się boję kolejnej nocy
Ups... wyrzuca mi nazwę tabletek do ssania P... dla kobiet w ciąży... trudno.